Regija

Ivan Sičaja oglasio se prije borbe: ‘Pripreme su prošle odlično, ne mogu se izvlačiti ako izgubim!‘

Ivan Sičaja

 SCREENSHOT (YOUTUBE, FNC)
Protivnik mu ima iskustvo nastupanja u Bellatoru

Još je malo ostalo do finala četvrte sezone FNC Armagedona koje će se održati danas u Bugojnu, a program kreće od 20 sati. Osim finala u četiri kategorije (perolaka, laka, srednja i poluteška), na rasporedu je i pet "superfightova" u kojima prevladavaju uglavnom domaći borci, a jedan od njih je i Ivan Sičaja (3-0).

Sve tri profesionalne pobjede ostvario je pod okriljem FNC-a, posljednji je put nastupio u Ljubuškom u trećem mjesecu ove godine kada je slavio sudačkom odlukom protiv Nelua Bogdana, a danas će imati najteži zadatak u svojoj karijeri jer će ga s druge strane čekati bivši Bellatorov borac, Izraelac Itay Tratner (7-5-1).

Povodom borbe, otkrio nam je kako su prošle pripreme i u kakvom je raspoloženju prije meča.

"Kamp je bio top, pripreme su prošle odlično. Spremao sam se osam tjedana, čak i više, odlično se osjećam i samim tim se nemam na što izvlačiti ako izgubim borbu. Sve je bilo po planu, nije bilo nikakvih ozljeda, fizički sam spreman i fokusu, a sve ostalo ćemo vidjeti u oktogonu."

Nakon toga, ukratko nam je opisao svog protivnika. Tratner ima jedan nastup za Bellator i nešto je iskusniji od Sičaje, no mlađi je od njega, što ne ometa borca zagrebačkog ATT-a.

"Izraelac, solidan je borac prema onome što sam vidio, nastupio je i u Bellatoru tako da sigurno nije ‘neki lijevi borac‘. Pogledao sam mu sve poraze, nikada ga nitko nije završio tako da očekujem da dođe jako dobro spreman. Kompletan je borac, nemam što isticati na njemu, ja sam spreman na sve", kazao je.

Za kraj nam je otkrio svoje buduće planove nakon ove priredbe.

"Ako večeras sve prođe po planu, pa čak i ako ne, samo da ne bude ozljeda, cilj je nastupiti u Sarajevu krajem godine. Za dalje ćemo sve dogovarati s Draženom Forgačem, no svakako je u cilju da nastupim u glavnom gradu BiH", zaključio je.

Linker
07. svibanj 2024 11:55