Regija

Ivan Vitasović nije uspio iznenaditi Arkadiusza Wrzoseka: Sjajni Poljak ekspresno je došao do pobjede

Ivan Vitasović i Arkadiusz Wrzosek

 Screenshot (voyo, Rtl)
Ponajbolji FNC-ov borac nije uspio pokazati svoje najbolje izdanje u svom debiju za KSW

Nažalost, Ivan Vitasović neće po dobrome pamtiti svoj debi u KSW-u. Arkadiusz Wrzosek (4-0 MMA) nokautirao je hrvatskog teškaša već nakon 55 sekundi prve runde.

Meč je gotovo od prve sekunde krenuo loše po Vitasovića. Prilikom prve razmjene Wrzosek je poslao Vitasovića u nokdaun, a desni ‘‘overhand‘‘ bio je udarac koji je usmjerio borbu Wrzoseku u korist.

Pokušao je uzdrmani Vitasović srušiti Wrzoseka neposredno nakon nokdauna, ali neuspješno je završio taj pokušaj rušenja. Borci su završili u klinču, Wrzosek je plasirao dobar udarac koljenom u tijelo, a nakon odvajanja boraca, Wrzosek je još jednom sjajno pogodio udarcem u glavu i posalo je Vitasovića u novi nokdaun.

Pokušao je Ivan uhvatiti nogu svog protivnika, ali već je bio pretjerano uzdrman, našao se u položaju ‘‘kornjače‘‘, a Wrzosek je nizao udarac za udarcem iz gornje pozicije. Držao se Poljak za ogradu kaveza dok je plasirao te udarce, ali teško možemo išta oduzeti od njegove pobjede.

Jednostavno ovo nije bila večer Ivana Vitasovića. FNC-ov prvak teške kategorije može puno više od ovoga, ali protivnik je veliko i ozbiljno ime, a Vitasović se borio i na Wrzosekovom terenu u Varšavi.

Prvi je ovo Vitasovićev poraz još od osmog mjeseca 2019. godine. Borac iz pulskog Trojana upisao je šest uzastopnih pobjeda nakon toga, ponajbolji je FNC-ov borac i karijera mu ide u dobrom smjeru proteklih nekoliko godina. Sigurni smo da će Ivan već u sljedećem nastupu unutar KSW-a pokazati da vrijedi puno više od ovoga što je pokazao u meču protiv Wrzoseka.

Linker
27. travanj 2024 21:58