Regija

Ivan Vitasović uskoro će debitirati u KSW-u: Saznajte kako i kada možete pogledati njegov meč

Ivan Vitasović

 Screenshot (youtube, Ksw)
31-godišnji teškaš iz pulskog Trojana predvodit će KSW 90 event

Sve smo bliže velikom debiju Ivana Vitasovića (12-5-1) u KSW-u. Trenutno ponajbolji hrvatski MMA borac i FNC-ov prvak teške kategorije večeras će debitirati u ponajvećoj europskoj MMA organizaciji.

Već u debiju, Vitasović je dobio priliku nastupiti u glavnoj borbi večeri. Velika je to čast za borca iz pulskog Trojana, ali težak posao čeka ga večeras. Protivnik će mu biti Arkadiusz Wrzosek (3-0), bivši poljski kickboksač koji odnedavno gradi MMA karijeru.

Wrzoseka mnogi pamte po pobjedi nad Badrom Harijem unutar Gloryjevog ringa, a više o tome pisali smo vam ranije danas (LINK). Wrzosek je inače veliki navijač nogometnog kluba Legia iz Varšave i večeras će uživati ogromnu podršku fanatičnih poljskih navijača.

Puno toga ne ide u korist Vitasoviću, ali vjerujemo da će naš Ivan dodati još jednog Poljaka u svoj pobjednički rezime. 31-godišnji hrvatski teškaš oduševio je u svom posljednjem nastupu, a protivnik je bio Michal Andryszak, također poljski teškaš.

Vitasović je nakon teškog uvoda u meč došao do preokreta i nokautom u trećoj rundi porazio je Andryszaka. Bio je to jedan od najboljih mečeva otkako FNC organizira evente, a ujedno i meč kojim je Vitasović dokazao da je spreman za iskorak na većoj sceni.

Znamo da mnoge od vas zanima gdje i kada možete pogledati meč Ivana Vitasovića i Arkadiusza Wrzoseka. Dobra je vijest da prijenos KSW 90 eventa pruža RTL-ov servis Voyo. Vjerujemo da je pretplata i dalje mnogima aktivna, jer to je servis koji koristite i za FNC-ove evente. Voyo je dostupan putem LINKA, a ukoliko već niste pretplaćeni, morat ćete izdvojiti 5,99 eura kako biste pristupili servisu za streaming.

Vitasovićev meč posljednji je na rasporedu i u kavezu ga možemo očekivati iza 23:00h. Sve ovisi o trajanju mečeva koji prethode njegovom, ali teško će Ivan u kavez prije 23:00h.

Što dodati, osim: Sretno, Ivane!

Linker
16. travanj 2024 01:32