Regija

Ivica Trušček saznao protivnika za FNC-ovu priredbu u Sloveniji! Domaći borac pokušat će šokirati regiju

Trušček vs. Vardjan

 Fnc
FNC 15 održava se 30. ožujka u Areni Stožice, a nama ne preostaje ništa drugo nego čekati priredbu i veseliti se istoj

Nakon što je prošlog tjedna hladno servirao osvetu Cihadu Akipi koji se nesportski ponašao prije samog dana meča, legenda regionalnog MMA-a Ivica Trušček, saznao je i službeno svog protivnika sljedećeg mjeseca na FNC 15 priredbi u Ljubljani. FNC 15 održava se 30.3., dakle za malo više od mjesec dana.

Ivica je, kao što smo već i spomenuli, ‘‘giljotinom‘‘ ugušio Akipu na Oktagon 53 priredbi prošloga tjedna, a već se i neko vrijeme znalo da bi se legendarni borac trebao boriti i na FNC 15 priredbi. Organizacija je danas i službeno potvrdila te informacije, a osim toga su i otkrili ime njegovog protivnika.

Marko Vardjan, domaći borac iz Slovenije, stajat će nasuprot Ivici te večeri u kavezu. Radi se o borcu koji u posljednje vrijeme nije bio previše aktivan, a u svojoj karijeri je upisao sedam pobjeda i šest poraza. Trenutno je u nizu od tri poraza te je posljednji puta nastupio 2022. godine, a prije toga 2021. te čak 2019. Možemo reći da se radi o svojevrsnom povratniku u kavez koji je od svojih sedam pobjeda, čak pet ostvario ‘‘submissionom‘‘. ‘‘Submissionoma‘‘ je najviše i gubio, čak četiri puta.

Iskustvo i aktivnost će definitivno biti na Truščekovoj strani, a ni Vardjana se ne smije prerano otpisati jer upravo takvi borci ponekad znaju šokirati sve u svom povratničkom meču. Kako za sada stvari stoje, Ivica je definitivno favorit, no opreza uvijek mora biti.

FNC 15 održava se 30. ožujka u Areni Stožice, a nama ne preostaje ništa drugo nego čekati priredbu i veseliti se istoj.

Linker
26. travanj 2024 05:52