Regija

Jakob Kosić bijesan na Bukvića: ‘Ispao je go**o od čovjeka, on i njegov tim me nisu pitali kako sam‘

Jakob Kosić

 BRUNO KONJEVIC/CROPIX Cropix
Đorđe je nokautirao Jakoba prošlog petka na FNC 9 priredbi, a Jakobu nije sjelo Bukvićevo ponašanje u kavezu nakon nokauta

Đorđe Bukvić prošlog je petka došao do najveće i najatraktivnije pobjede u svojoj karijeri, a teško je nokautirao Jakoba Kosića koji se nakon godinu i pol dana vratio u kavez. Iako je Jakob dobro krenuo u borbu, ‘‘high kick‘‘ od strane Bukvića ga je ‘‘uspavao‘‘ i završio borbu, no način na koji se Đorđe ponio nakon borbe nije sjeo Jakobu.

Bila je to jedna od najiščekivanijih borbi na posljednjem ovogodišnjem FNC-u, a kao pobjednik u velikom stilu je izašao Bukvić. Borba je krenula žestoko, a prilikom jedne od razmjena Jakob je dobio nezgodan ubod u oko te mu je trebalo par minuta da se oporavi. Iako je u kavez ušao liječnik, Jakob je odlučio nastaviti borbu što se pokazalo kao užasna odluka.

Jakob tvrdi da na to oko nije vidio, a na upravo tu stranu je sjevnuo ‘‘high kick‘‘ koji je bio koban za njega. Mnogi fanovi su komentirali kako je to bio jedan od najatraktivnijih nokauta u FNC-u do sada, a s time se teško ne složiti.

Odmah nakon nokauta, Bukvića su malo ponijele emocije i adrenalin te je ismijavao Jakoba dok je bio na podu nokautiran. Nije to bilo lijepo ni sportski, no Đorđe se kasnije pred voditeljima ispričao za takav čin, a radi se o mladom borcu pa je to i za razumjeti. No, Jakobu se to nije svidjelo, a cijelu objavu pročitajte ispod:

Nadamo se da će se naši borci ipak pronaći zajednički jezik i izmiriti se, a poraz i emocije koje se jave u borcima nakon takvih borbi treba razumjeti jer su i one sastavni dio sporta.

Linker
26. travanj 2024 15:00