Regija

Jedna borba manje na FNC 5 programu, Karlo Caput ostao bez protivnika

Karlo Caput

 Duje Klaric/CROPIX
Planirani protivnik za dubrovačkog borca nije uspio prijeći granicu

Karlo Caput ipak će morati nešto dulje pričekati na priliku za prekid neugodnog aktivnog niza od tri poraza, unutar kojeg se trenutno nalazi. Sjajni borac iz Dubrovnika spreman je za borbu, ali nažalost na dan vaganja ostao je bez protivnika. On se trebao boriti protiv Georgea Kaisidisa iz Grčke, borca neporaženog u dosadašnja tri profesionalna nastupa, no Grk iz nenavedenih razloga nije uspio prijeći granicu i doputovati. Vremena za pronalazak zamjene bilo je premalo, tako da će Caput morati pričekati na svoju iduću borbu, prvu nakon travnja prošle godine.

Kad već spominjemo taj travanj, vrijedi spomenuti da je tada doživio neočekivani poraz, također na priredbi FNC promocije. Na finalnoj priredbi prve sezone Armagedona savladao ga je Harry Hardwick iz Velike Britanije. Caput se nadao tim putem prekinuti niz od dva poraza. Prvog je kao do tada neporaženi borac doživio 2019. godine u Johannesburgu, u borbi za titulu EFC promocije, a onda je bez uspjeha prošao i njegov KSW debi, gdje je bolji od njega bio Maciej Kazieczko.

29-godišnji borac iz Dubrovnika tako je bez pobjede još od kolovoza 2018. godine, a morat će nažalost na novu još malo pričekati, odnosno dok ne ugovori neki novi nastup.

Što se tiče ostatka sjajnog FNC 5 programa, on za sada nije ugrožen.

Linker
19. travanj 2024 09:44