Regija

‘Joker‘ Ilić i Magomed Ismailov uskoro ulaze u ring: Saznajte kako možete pogledati meč

Aleksandar Ilić

 Instagram (aleksandar Ilić)
Popularni srpski MMA borac večeras je na teškom ispitu

Ruska borilačka organizacija Pravda danas je organizirala jako zanimljiv eventu Moskvi, a predvodi ga srpski borac Aleksandar Ilić koji će se obračunati s domaćom zvijezdom Magomedom Ismailovim. 36-godišnji Ismailov iza sebe ima 17 pobjeda, tri poraza i jedan remi u MMA-u, ali on i ‘‘Joker‘‘ Ilić neće se boriti prema MMA pravilima.

Naime, Ilić i ‘‘Maga‘‘ odradit će boksački meč. ‘‘Jokeru‘‘ će to biti profesionalni debi u boksu, dok je Ismailov u drugom mjesecu ove godine porazio Olanrewaju Durodolu jednoglasnom sudačkom odlukom.

Veliki je autsajder srpski borac u ovom meču i kladionice su postavile koeficijent iznad 4,00 na njegovu pobjedu. Međutim, Iliću bi boksačka pravila mogla ići u prilog jer stojka je ipak njegova najjača strana, a Ismailov neće moći koristiti hrvanje koje je njegovo podosta jako oružje.

Ilke ima i 14 centimetara prednosti u visini te je osjetno dulji od ruskog borca. Ismailov je pak vrlo čvrst i fizički moćan borac, a ukoliko meč otiđe na sudačku odluku, Ilić će zasigurno teško do pobjede s obzirom da se bori na gostujućem terenu protiv miljenika ruske borilačke javnosti.

Meč bi trebao početi iza 22:45 a prijenos možete pogledati putem YouTubea, odnosno klikom na LINK.

‘‘Jokeru‘‘ želimo sreću i željno iščekujemo meč koji vrlo ubrzo počinje.

Linker
19. travanj 2024 22:28