Regija

(VIDEO) Vatreno na pressici Ilića i ‘Mage‘! Ismailov ga povukao za vrat, ‘Joker‘ ga polio vodom po glavi

Ilić i Maga

 Screenshot (youtube, Pravda Boxing)
Bore se sljedećega petka, 7.10.

Aleksandar ‘Joker‘ Ilić trenutno je u usponu karijere. Prošlog mjeseca pobijedio je legandarnog Alexandera Shlemenka i to nokautom u prvoj rundi borbe, a već sljedećega tjedna ga čeka borba protiv još jednog velikog imena, Magomeda Ismailova.

Danas popodne održana je press konferencija Pravda Boxinga, organizacije u kojoj će ‘Joker‘ odraditi taj meč. Radi se o boksačkom meču pod okriljem spomenute ruske organizacije, a lani je tamo nastupao i Vaso Bakočević protiv YouTubera Kovalenka.

Možemo slobodno reći da je proteklog mjeseca ‘Joker‘ dobrano pokvario planove Rusima kada je nokautirao Shlemenka kojeg su već spremali na meč protiv ‘Mage‘. Onako nokautiranog su ga stavili da radi sučeljavanje što je i potvrdilo pretpostavku da su Ilića doveli kao topovsko meso, no planovi su im propali.

Na današnjoj pressici i pogotovo na sučeljavanju, bilo je vrlo burno. U videu kojeg smo postavili ispod možete pogledati što se sve točno događalo, no ukratko je ‘Maga‘ povukao za vrat Ilića, a ovaj je dograbio bocu s vodom sa stola te ga polio po glavi. Nakon toga je ‘Maga ‘skinuo jaknu i pogodio Ilića u glavu, a ‘Joker‘ mu je vratio istom mjerom.

‘Joker‘ i ‘Maga‘ bore se sljedećega petka, 7.10. Sve ostale riječi su suvišne, a snimku gore spomenutog incidenta pogledajte ispod s početkom na 1:52:00.

Linker
20. travanj 2024 01:39