Regija

(VIDEO) ‘Joker‘ i ‘Maga‘ uspješno odradili vaganje: Pogledajte njihovo posljednje sučeljavanje

Magomed Ismailov i Aleksandar Ilić

 Instagram (ilke Mma)
Srpskog borca večeras čeka težak ispit protiv vrlo tvrdog Magomeda Ismailova

Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić večeras nastavlja svoj pohod na rusko borilačko tržište, nakon što je krajem osmog mjeseca ekspresno nokautirao Alexandera Shlemenka.

Srpski MMA borac gotovo sigurno doveden je na RCC-ov event u nadi da će Shlemenko upisati novu pobjedu, a nakon toga bi ga čekao obračun protiv Magomeda Ismailov. ‘‘Jokeru‘‘ je trebalo 20 sekundi da pokvari planove organizatorima i ruski veteran završio je brzinski nokautiran.

Tada je isplivala prilika da Magomed Ismailov bude uparen upravo s Ilićem, a priliku je iskoristila ruska organizacija naziva Pravda. Oni su ipak ugovorili boksački meč na osam rundi po tri minute, iako su Ismailov i ‘‘Joker‘‘ prije svega MMA borci. Tako će Ilić i ‘‘Maga‘‘ večeras predvoditi Pravdin event u Moksvi, a jučer su uspješno odradili vaganje.

Meč je ugovoren u kategoriji do 90,7 kg (200 ‘lbs‘), a nakon vaganja borci su odradili i sučeljavanje. Magomed Ismailov tipično za sebe bio je prepun energije i pokušao je inicirati tenzije. ‘‘Joker‘‘ je sučeljavanje odradio s osmijehom na licu, bez nepotrebnih trzavica i eskalacija, a na kraju je palo i rukovanje dvojice boraca. Kompletnu snimku sučeljavanja možete pogledati OVDJE

‘‘Zabava je gotova, senzacija je stigla. Novi brand ima ime. ‘Joker‘ Moskva postat će novi ‘Gotham city‘. Izvršit ću egzekuciju još jedne legende, a onda preuzimam primat u borilačkom sportu u Rusiji.‘‘, napisao je Ilić na svom Instagram profilu.

Pravdin event započinje večeras od 18:30h, a Ilić i ‘‘Maga‘‘ borit će se u glavnoj borbi večeri. Prema dostupnim informacijama, na programu su ukupno četiri meča.

Linker
13. travanj 2024 02:07