Regija

Joksović nagrađen lijepim bonusom, Nemanja Milošević otkriva: ‘Zaradio je sedam puta više nego u prošlom meču‘

Nikola joksović i Nemanja Milošević

 SCREENSHOT/INSTAGRAM/NEMANJA MILOšEVIć
Neporaženi srpski borac velter kategorije zasluženo se vraća iz Francuske s dodatnim iznosom za svoju predstavu

Kakav borac je Nikola Joksović! 30-godišnji srpski velteraš sinoć je odradio svoj četvrti nastup unutar vrlo kvalitetne francuske Ares FC organizacije i upisao je četvrtu pobjedu. Bila je to ukupno 16. Joksovićeva pobjeda u jednako toliko odrađenih profesionalnih MMA nastupa, ali nije bilo lako poraziti Ramazana Mustafaeva.

Odlični Dagestanac s francuskom adresom pružio je jako dobar otpor. Neke od Joksovićevih najjačih aduta kvalitetno je neutralizirao tijekom meča, a krajem prve runde uspio je i poprilično teško uzdrmati Joksovića, ali isteklo je vrijeme za kraj runde i Joksović je dobio minutu za oporavak.

Mnogi borci nakon što rundu završe tako uzdrmani, teško se vrate u meč i budu završeni tijekom druge runde. To se srećom nije dogodilo Joksoviću koji se uspio posložiti, a uz sjajne savjete od strane trenera Nemanje Miloševića, Joksović je u potpunosti preokrenuo meč. Srpski borac završio je Mustafaeva "trokut gušenjem" u trećoj rundi borbe i zadržao je nulu u rubrici poraza. Komentatori na UFC Fight Pass streaming servisu bili su oduševljeni ovom borbom, a posebno srčanošću, ali i kvalitetom Nikole Joksovića.

Joksović je oduševio i čelnike Ares FC organizacije koji su ga nagradili lijepim bonusom. Naime, objavljeno je kako Nikola kući nosi bonus za "submission večeri", a taj bonus iznosi 10 tisuća eura. Vrlo lijep iznos koji Joksoviću ovu pobjedu čini još "slađom".

Osvajanje bonusa prokomentirao je i njegov trener Nemanja Milošević koji je podijelio tu objavu na Instagramu, a pritom je napisao.

"S ovim bonusom Nikola je zaradio točno sedam puta više nego u prošlom meču."

image

Instagram story Nemanje Miloševića

Screenshot (instagram, Nemanja Milošević)

Podsjećamo, Joksović je svoj prošli nastup odradio početkom šestog mjeseca na FNC 17 eventu u Beogradu. "Submissionom" u drugoj rundi tada je svladao Stefana Negucića i po drugi puta obranio pojas FNC-ovog prvaka velter kategorije, ali nešto kasnije napustio je organizaciju.

Joksovićev ukupni honorar u Aresu nije poznat. Web stranica sportysalaries.com donosi nekakve informacije, ali radi se o neslužbenim podacima koje treba uzeti s dozom rezerve. Prema njihovim navodima Joksović ima zagarantiran honorar u iznosu 25 tisuća dolara, ali ako se radi o toj brojci, veća je šansa da su u pitanju euri. Uz dodatnih 10 tisuća eura bonusa, Joksovićeva ukupna zarada od ovog meča penje se na 35 tisuća eura. Ali ponavljamo, radi se o neslužbenim podacima.

U svakom slučaju, Joksović je upisao jednu od najvažnijih pobjeda u dosadašnjoj karijeri, ali ne zbog novca koji je zaradio, nego zbog iskustva koje je stekao. Osjetio je jednu pravu "rovovsku bitku", dokazao je da se snalazi i u mečevima u kojima nije konstantno čekić, nego je ponekad i čavao, a borbu je okončao na sjajan način.

Sljedeća stanica? Nadamo se da će to biti UFC!

Linker
25. listopad 2024 14:50