Regija

Julija Pajić eliminirana iz PFL-a nakon poraza nokautom pred kraj druge runde

Julija Pajić
 screenshot (YouTube, PFL)
Crnogorka završava svoju ovosezonsku PFL avanturu s dva poraza nokautom iz dvije odrađene borbe

Jednostavno prevelik zalogaj bio je PFL za Juliju Pajić u ovoj fazi njene karijere. 23-godišnja borkinja koja nastupa pod zastavom Crne Gore doživjela je još jedan poraz prekidom, iako je ovog puta nešto u borilištu uspjela i pokazati. Protiv sebe je imala iskusnu muay thai borkinju s Novog Zelanda, Genah Fabian te joj je veliki dio meča ravnopravno parirala.

Borba nije krenula u visokom tempo kao prva ovosezonska Julijina, koju je izgubila bez da je išta uspjela pokazati. No, Fabian je uspjela borbu pretvoriti u muay thai okršaj što je svakako ono što njoj odgovara. Pogađala je i skupljala bodove, kao uostalom i Pajić, ali ipak u manjoj mjeri. Viđen je u prvoj rundi i jedan klinč koji je Novozelađanka uspjela kontrolirala te do kraja runde nastavila kao tijekom cijelog prvog dijela iste.

Jednako je nastavila Fabian i u drugoj rundi, polako skupljajući bodove, sve dok Julija nije shvatila kako je vrijeme za pokušati napraviti nešto više. Julija je tako malo podigla tempo sredinom runde te je nekoliko puta dobro pogodila svoju protivnicu, koja je zapravo agresivnu Pajić jedva dočekala. Kod još jednom napada pogodila ju je nogom u glavu, ozbiljno je uzdrmala, a onda lijevim krošeom poslala na pod i završila.

Fabian je tako osigurala svoje mjesto u polufinalu, dok se Julija mora zadovoljiti dragocjenim iskustvom koje je ovim putem stekla.

Linker
26. travanj 2024 06:34