Regija

KSW 69: Veliki rival Antuna Račića ponovno je obranio pojas u bantam kategoriji

Sebastian Przybysz

 Screenshot (ksw, Youtube)
Zanimljiv meč dogodio se između rangiranih boraca Soldićeve kategorije

Sinoć u Varšavi, održan je KSW 69 event. Izuzev borbe i pobjede Sare Luzar Smajić o čemu možete pročitati OVDJE, najjača poljska MMA promocija pružila je niz zanimljivih borbi.

Veliki rival Antuna Račića, Sebastian Przybysz ponovno je obranio svoju titulu u KSW-ovoj bantam kategoriji. 28-godišnji ''Sebić'' jedan je od boljih poljskih boraca, a pojas osvojio u trećem mjesecu prošle godine, pobjedom protiv Račića. U desetom mjesecu Bruno Santos pokušao ga je svrgnuti s trona, ali Przybysz je upisao prvu obranu titule.

Druga uspješna obrana uslijedila je sinoć u glavnoj borbi večeri. Brazilac Werlleson Martins pružio je jako dobar otpor i gledali smo odličan meč koji je potrajao nešto više od četiri pune runde. Sredinom pete dionice, ''Sebić'' je Martinsa prisilio na predaju ''rear naked chokeom''.

Šesta je to pobjeda u nizu za Przybysza (10-2-0), a posljednji poraz doživio je krajem 2018. godine. Tada ga je porazio naš Antun Račić, a nadamo se kako će biti prilike da dvojica sjajnih bantamaša odrade trilogiju, jer trenutni omjer je 1-1.

Sunaslovna borba večeri također je ponudila jako dobar meč. Pawel Pavlak podijeljenom sudačkom odlukom pobijedio je Cezaryja Kesika u obračunu četvrtorangiranog (Pawlak) i petorangiranog izazivača KSW-ove srednje kategorije. Prvak je Roberto Soldić, ali on je sve bliže odlasku u UFC.

Kompletne rezultate KSW 69 priredbe pročitajte pri dnu ovog teksta.

KSW 69: Przybysz vs. Martins - rezultati

Sebastian Przybysz (c) def. Werlleson Martins by submission (RNC) - R5, 2:07

Pawel Pawlak def. Cezary Kęsik odijeljenom sudačkom odlukom

Robert Ruchała def. Michele Baiano via jednoglasnom odlukom

Sara Luzar Smajić def. Natalia Baczyńska via podijeljenom sudačkom odlukom

Maciej Kazieczko def. Wilson Varela by TKO, R2, 1:29

Artur Szczepaniak def. Jivko Stoimenov via submission (RNC), R1, 4:28

Paweł Polityło def. Patryk Chrobak via jednoglasnom odlukom

Wojciech Kazieczko def. Luboš Lesák via TKO - R1, 1:45

Linker
20. travanj 2024 16:19