Regija

KSW objavio raspored iduće priredbe, borba Filipa Pejića visoko na programu

Filip Pejić
 Sebastian Rudnicki/KSW
Devet borbi održat će se na KSW-ovoj priredbi 23. listopada u Lodzu

Mnogima podosta veliko iznenađenje donijela je odluka KSW-a po pitanju glavne borbe KSW 64 priredbe. Dok je većina medija, čim je na programu vidjela Mariusa Pudzianowskog, dosadašnjom logikom njega stavila u taj "main event", promocija je odlučila drugačije. KSW 64 priredbu predvodit će sudar bantam prvaka Sebastiana Przybysza i izazivača Bruna Dos Santosa. Bit će to prva obrana titule za prvaka, nakon što je titulu oduzeo Antunu Račiću u jednoj od najboljih KSW borbi ove godine.

Pudzianowski i njegov već za jednu raniju priredbu najavljeni pa otkazani ogled protiv senegalskog hrvača "Bombardiera", naći će se tako u sunaslovnoj borbi programa. Bombardier, pravim imenom Serigne Ousmane Dia, pravi je gorostas, koji je do sada odradio dva MMA nastupa. Prije toga je godinama gradio svoj imidž jednog od najopakijih ljudi u Senegalu. O Pudzianowskom se sve zna. Legendarni najuspješniji natjecatelj "World's Strongest Man" natjecanja nastavlja svoju MMA karijeru u kojoj je od početka cilj samo jedan, zadovoljiti apetite njegovih mnogobrojnih poljskih fanova.

Prije glavne dvije borbe tj. u sedmoj borbi programa, u borilište će Filip Pejić. Nakon poraza koji mu je nanio Salahdine Parnasse, ujedno njegovog trećeg u pet nastupa unutar KSW-a, "Nitro" je ponovno prihvatio izazovnu i tešku borbu. Borit će se protiv jednog od najvećih KSW-ovih pojačanja u prošlih nekoliko godina. To je Daniel Rutkowski, borac koji dolazi s nizom od 12 pobjeda te s titula prvaka FEN i Babilon promocija, inače organizacija na poljskoj sceni odmah ispod KSW-a. Pejić je hrabro prihvatio ovu priliku svjestan da može puno dobiti, odnosno pobjedom se odmah vratiti među kandidate za napad na tron.

Kompletan raspored borbi možete vidjeti na grafici ispod teksta.

Linker
16. travanj 2024 22:56