Regija

KSW otkrio ime Stošićevog protivnika! Darko se vraća u tešku i debitira za manje od mjesec dana

Darko Stošić
 KSW
Srpski MMA borac svoj će prvi nastup za poljsku promociju odraditi već 20. ožujka

Pet dana nakon što su Darka Stošića (13-4) i službeno predstavili kao svoje novo pojačanje, Poljaci su potvrdili i protiv koga će 29-godišnjak iz Beograda odraditi svoj KSW debi.

Nagađanja više nema i jedna popularna glasina dobila je tako u srijedu svoju potvrdu. Stošića će, naime, u njegovom prvom nastupu za najbolju europsku MMA promociju, ali i u povratku među teškaško društvo, dočekati Poljak Michal Wlodarek.

Meč će se održati u Poljskoj, datum je 20. ožujka, a naziv priredbe KSW 59.

36-godišnjak iz Poznana borac je koji ima 10 profesionalnih MMA nastupa. Osam je puta slavio, a uspješniji od njega bili su Oli Thompson protiv kojeg je izgubio diskvalifikacijom te Michal Kita koji ga je ugušio u listopadu 2016. godine.

Nakon poraza od četiri godine starijeg sunarodnjaka 'Komar' je pauzirao više od tri godine, a u kavez se vratio 7. prosinca 2019. godine kada je na KSW-u 52 nokautirao hrvatskog borca Srđana Marovića. To mu je ujedno i posljednji odrađeni meč budući da do onog s Denisom Stojnićem zbog pandemije koronavirusa nikad nije ni došlo.

Darku će, s druge strane, ovo biti prvi nastup nakon tri uzastopna poraza u UFC-u, odnosno prvi nakon borbe sa sve uspješnijim i opasnijim Jamahalom Hillom.

Podsjetimo, na KSW-u 59 gledat ćemo i Antuna Račića koji će svoj pojas u bantam kategoriji braniti protiv Sebastiana Przybysza, borca protiv kojeg već ima jednu pobjedu.

Linker
18. travanj 2024 17:36