Regija

Savo Lazić se priključio KSW-u 59! Čeka ga Poljak koji je teško stradao u meču s Filipom Pejićem

Savo Lazić
 Screenshot (KSW)
Crnogorski borac vraća se u akciju nakon gotovo pa dvije godine pauze

Savo Lazić (10-5) ugovorio je svoju drugu borbu pod okriljem KSW-a, a 20. ožujka će ga u kavezu poljskog MMA giganta dočekati Sebastian Rajewski (9-6).

Lazić i Rajevski bit će dio KSW 59 priredbe, a crnogorskom će borcu ovo biti prilika da dokaže kako je u debiju protiv Michala Michalskog poražen isključivo zbog nedostatka vremena za kvalitetne pripreme.

Podsjetimo, 'Hitman' je za KSW debitirao 27. travnja 2019. godine, a borbu protiv Michalskog prihvatio samo tjedan dana prije njenog održavanja. Krenuo je Lazić tada žestoko i već na samom startu umalo završio Poljaka, ali Michal se izvukao iz problema i u drugoj rundi nokautom zaustavio Lazića.

"Nismo mi imali nikakav pravi plan za borbu, prekratko je bilo vremena za pripremiti tako nešto. Zbog sam ga išao odmah završiti, ali nije mi pošlo za rukom. Svaka mu čast što je izdržao taj moj nalet. Nakon toga sam se potrošio i Michal je iskoristio svoju priliku za doći do pobjede. Da sam se pripremio i imao kondicije za tri runde, svladao bih ga", rekao je Lazić nakon najbolje borbe KSW-a 48.

A ovoga puta Savu čeka 28-godišnji Rajewski, Poljak iza kojeg je devet pobjeda i šest poraza od kojih je onaj posljednji i to za samo 12 sekundi doživio u okršaju s hrvatskim borcem Filipom Pejićem

KSW 59 donosi nam i nastupe još dvojice boraca s ovih prostora. Antun Račić branit će te večeri svoj pojas u revanšu sa Sebastianom Przybyszom, a prvi puta u KSW-ovom kavezu vidjet ćemo Darka Stošića kojeg čeka meč s Michalom Wlodarekom.

Mariusz Pudzianowski i Serigne Ousmane Dia najavljeni su kao glavne zvijezde ove priredbe.

Linker
24. travanj 2024 08:01