Regija

Luka Milidragović ugovorio novi nastup: Talentirani Dubrovčanin nastupit će na priredbi u Düsseldorfu

Luka Milidragović vs. Hamza Davlyatmirov

 Nfc, Ufd Gym
24-godišnji borac iz UFD Gyma odradit će svoj drugi nastup u ovoj kalendarskoj godini

Jedan od ponajvećih hrvatskih MMA talenata napokon je ugovorio novi nastup. Luka Milidragović (3-0) nastupit će 16. prosinca (12. mjesec) na MMA priredbi u Düsseldorfu, a borit će se pod okriljem National Fighting Championship organizacije.

Milidragovića čeka meč na NFC 17 eventu, a poznato je i ime njegovor protivnika. Na suprotnoj strani kaveza u DüsseldorfUu naći će se Hamza Davlyatmirov (2-3-0), njemački borac perolake kategorije.

Davlyatmirov je nešto iskusniji od Milidragovića kad su u pitanju profesionalni nastupi. Dva nastupa više odradio je Hamza, ali upisao je tri poraza u pet profesionalnih nastupa.

Svoje nastupe odrađivao je pod okriljem GMC i NFC organizacija, a posljednji meč odradio je u 14. listopada (10. mjesec) ove godine. ‘‘Submissionom‘‘ u prvoj rundi porazio je Zemarayja Afzalija (1-2 uoči meča). Davlyatmirov je dosad gubio od boraca s pozitivnim ‘‘scoreom‘‘, a nadamo se da će se taj niz nastaviti i 16. prosinca.

Milidragovića u kavezu nismo gledali od trećeg mjeseca ove godine. Dubrovčanin je tada nastupio na EMC Talents 4 eventu, a tehničkim nokautom u drugoj rundi porazio je Mohammeda Rouziqa (2-1-0). Bila je to treća Milidragovićeva profesionalna pobjeda, ali i prvi profesionalni nastup još od kraja 2018. godine.

Nastupao je Luka 2020. godine u sklopu FNC-ovog Armagedon turnira, ali ti mečevi službeno se vode kao amaterski nastupi. Milidragović je tada dogurao do polufinala Armagedona, nakon što je u prvom krugu porazio Aleksandra Terzića jednoglasnom odlukom sudaca. U polufinalu je izgubio od Marka Bojkovića, nakon dodatne treće runde.

Luka je tada izgledao kao veliki talent i predviđala mu se velika karijera. Nažalost, premalo je nastupao proteklih godina, a prije nešto više od mjesec dana proslavio je 24. rođendan. Dubrovčanin već neko vrijeme trenira unutar UFD Gyma u Düsseldorfu, a krajnje je vrijeme da počne redovnije nastupati i prezentirati svoj talent. Nadamo se pobjedi Milidragovića u meču protiv Davlyatmirov, a zatim se nadamo i uspješnoj 2024. godini u kojoj bi Luka trebao napraviti iskorak.

Linker
27. travanj 2024 12:50