Regija

Marko Bojković ne želi niti čuti o borbi protiv regionalnih boraca: ‘Odbio bih i da se o tituli radi‘

Marko Bojković

 Screenshot (youtube, Hype Tv)
Ne želi kompromitirati prijateljstva radi borbe

Jedan od najpopularnijih regionalnih boraca, Marko Bojković, pokazao je dosljednost i drži se svoje filozofije čak i kada su nekakvi viši ulozi u igri. Marko je nedavno gostovao u ‘On Weight‘ emisiji Gorana Babića ‘Hambija‘ gdje je još jednom istaknuo da se neće nikada boriti protiv boraca iz regije. Na pitanje što misli o tome da se bori protiv nekog iz regije ukoliko bi ulog bio obrana FNC pojasa, primjerice protiv ‘Croate‘ Barria ili nekog drugog, Bojković je imao spreman odgovor.

"Odbio bih tu borbu. Ako biram između osvajanja FNC pojasa ili da ostavim prijatelje s kojima mogu kasnije trenirati, bitnije mi je da imam s kime da poslije treniram za taj vrhunski nivo, a to je UFC." - započeo je Bojković, a onda dodao još jednu jako zanimljivu misao.

"Ti ne moraš da imaš šampionski pojas da bi te ljudi smatrali šampionom. Ja i ‘Croata imamo dogovor; on će pojas da osvoji i da ga brani par puta, a onda će prepustiti meni da ga ja osvojim. Nema potrebe da se borimo." - zaključio je Marko.

Marko Bojković je od jednog nepoznatog momka stasao u jednog od najvećih potencijala slobodne borbe u cijeloj regiji. U profesionalnoj karijeri za sada je neporažen u sve četiri borbe, a polako ga se gradi kako bi za koju godinu postizao velike rezultate. Trenutno mu je 21 godina, a već je stekao nadimak vrijedan strahopoštovanja, " The Skull Crasher". U karijeri je osvojio Armagedon turnir, a posljednju borbu odradio je prošlog vikenda na FNC 11 eventu gdje je atraktivno nokautirao agresivnog Brazilca.

Linker
15. travanj 2024 10:05