Regija

Marko Martinjak ugovorio revanš protiv Hatcha! Dobit će novu priliku osvojiti pojas

Martinjak vs. Hatch

 Instagram, Marko Martinjak
U prošlom meču je bio nadomak pobjede, no u ovom sportu je jedan udarac dovoljan da preokrene meč

Krajem prošlog mjeseca Marko Martinjak je gotovo došao do trećeg pojasa u prestižnoj BKB organizaciji, no nažalost nije uspio. Borio se tada protiv Jaromea Hatcha, a Marku je malo falilo da osvoji pojas nakon što je prešao u višu kategoriju. U meču je dvaput rušio Hatcha te se činilo da će do pobjede doći rutinski, no ovo je boks bez rukavica gdje jedan udarac promijeni sve.

To se upravo dogodilo Martinjaku prošlog mjeseca. Dobrim krošeom ga je Hatch pogodio, nakon čega je sudac brojao. Preživio je Marko brojanje, da bi ga Hatch nakon toga pogodio desnicom i nokautirao. Marko se od toga brzo oporavio, no nažalost meč je ipak izgubio.

No, Marko nam je potvrdio odlične vijesti: revanš protiv Hatcha je i službeno dogovoren! Datum je 25.6. u Londonu, a to je Marko i najavio nakon poraza. Nije se samo znao točan datum, no sada je sve i potvrđeno tako da će imati priliku osvetiti se Hatchu za nešto više od dva mjeseca.

Ono što nam je Marko još otkrio jest da će se na eventu boriti devet najboljih boksača iz Europe protiv devet najboljih iz SAD-a. On će boksati za Police Gazette dijamantni pojas, dok će kao tim boksati za Police Gazette trofej. Ekipa koja skupi najviše pobjeda, kući će ponijeti i trofej.

Bit će ovo odlična prilika za odličnog Martinjaka da ponovno pokuša osvojiti pojas, a novu priliku je apsolutno i zaslužio jer je bio na korak do pobjede u prošlom meču. Vremena za pripreme sada ima dovoljno, a nadamo se da ovoga puta neće biti problema jer je i u prvom susretu pokazao da je tehnički puno bolji borac od Hatcha.

Linker
25. travanj 2024 23:36