Regija

(VIDEO) Martinjak dva puta rušio Hatcha, pa na kraju izgubio prekidom

Marko Martinjak

 Screenshot (youtube, Official Bkb)
Sve se odvilo u prvoj rundi

Marko Martinjak sinoć je imao priliku osvojiti i treći svjetski pojas u najprestižnijoj organizaciji nakon što je otišao u višu kategoriju, no nažalost ostao je kratak. Borbu je otvorio jako dobro, vidjelo se da je tehnički na puno višem nivou od svog protivnika Jaromea Hatcha.

‘Prince of Bare Knuckle‘ već u prvoj rundi je dva puta rušio svog protivnika na pod, i kada se mislilo da je borbi kraj i da još jedan pojas stiže u Hrvatsku, Jarome je prvo ‘zakačio‘ Marka jednim dobrim udarcem, a nakon brojanja ga je i nokautirao. Revanš bi trebali gledati već u lipnju (6. mjesec), a nešto više o tome, kao i o samoj borbi Marko je govorio na svome Instagram profilu.

"Desilo se to što se desilo. ‘Lucky Punch‘ je presudio meč nakon moja dva rušenja. Malo sam se okuražio bezveze. Što sad, idemo dalje. Revanš je u 6. mjesecu u Londonu, bit ću još bolji i još jači. Hvala svima na podršci i porukama koje šaljete." - objavio je Marko u ‘story‘ formatu.

Iako je nokaut izgledao sablasno, izgleda da je Marko dobro, osim što mu je stradalo uho. Nada se revanšu i smatra kako mu je ovo bila lekcija koja ga je malo spustila na zemlju.

"Živ sam i zdrav sam, malo natečen i puklo mi je uho. Bio sam bolji, ali jedan trenutak neopreznosti s moje strane i desilo se to što se desilo. Mislio sam da je gotov nakon drugog nokdauna. Nadam se da će prihvatiti revanš u 6. mjesecu u Engleskoj. Znam da sam bolji i kvalitetniji od njega, ali jedan trenutak neopreznosti i to je to. Stvarno sam dobro, to je samo još jedan dan u uredu. Najviše sam razočarao samog sebe, ali što je tu je, idemo dalje. Malo me spustio na zemlju i to je to. Još jednom hvala svima."

Martinjak i dalje drži BKB i Police Gazette svjetske pojaseve supersrednje kategorije, a hoće li ih braniti ili će ići na revanš protiv Jaromea Hatcha predstoji nam za vidjeti.

Linker
18. travanj 2024 15:49