Regija

Vaso Bakočević prekidom pobijedio Luku Zebeca u boksu golim šakama: ‘Ja sam se rodio za ovo sr**e!‘

Vaso Bakočević

 Instagram, Vaso Bakočević
Iako je Vaso pogodio jedan nedozvoljen udarac, bio je bolji borac tokom cijelog meča te je odnio pobjedu

Nakon nekoliko opetovanih ozljeda i pobjede nad Draganom Matićem na SBC 47 priredbi, u borilište se vratio Vaso Bakočević. Ovoga puta je ponovno nastupao u boksu golim šakama, a protivnik mu je bio Luka Zebec. Posljednji je puta Vaso u boksu golim šakama nastupio krajem 2021. godine protiv ‘‘Želve‘‘ Kosednara, ali je u međuvremenu bilo raznih oblika borbe; od običnog boksa, kickboksa, meča bez pravila i MMA-a. Kako se odvijao meč, pročitajte u nastavku:

Prva runda

Krenuo je Vaso dosta niskim gardom, a Luka je dobro radio i izmicao udarce. Počeo je Vaso mijenjati i gardove, a nekoliko dobrih udaraca je Vaso bacio te je nešto i sjelo. Sudac je brojao Zebecu! Bio je Vaso taj koji je kontrolirao tempo borbe, a sjedao je poneki pojedinačni udarac. Solidno je Luka eskivirao i fintirao, no nije baš toliko toga pogodio. Krajem runde je Vaso dobro pogodio i poslao Luku na pod te je sudac brojao, ali je ipak preživio rundu.

Druga runda

Nisko je Vaso krenuo opet, ali još jednim snažnim udarcem ruši Luku na pod te je sudac opet brojao. Kružio je Luka oko Vase, a pogodio je i jedan dobar desni kroše. Napadao je Vaso i svaki udarac je Luka osjetio. Luka je ponovno završio na podu te je sudac opet brojao, ali bio je vidno uzdrman. Vaso je Luku pogodio dok je bio na podu, a sudac je tu uletio i prekinuo borbu. Vaso je bacio ilegalan udarac, a Marko Martinjak je sa komentatorske pozicije rekao kako bi to trebala biti diskvalifikacija jer je bilo protiv pravila.

Bez obzira na to, Vaso se pokazao boljim borcem večeras te je odnio pobjedu prekidom u drugoj rundi.

Linker
23. travanj 2024 04:17