Regija

Megdan objavio novi ‘fight card‘: Zelgov učenik dobio priliku u borbi za teškaški naslov!

Megdan poster
 Instagram (Megdan)
Ivan Vitasović mijenja Sašu Milinkovića i uskače u borbu protiv ‘Jacarea‘

Megdan Fighting objavio je popis borbi za svoju iduću priredbu koja će se 13. lipnja održati na otvorenom. Domaćin ovog eventa bit će grad Šabac, a početak programa najavljen je za 20:00.

Sam pogled na službeni popis borbi otkriva nam da događaj "Pod vedrim nebom" donosi osam okršaja, ali i jednu veću promjenu.

Naime, umjesto Saše Milinkovića (7-3) koji je trebao napokon debitirati u Megdanu i odmah protiv Španjolca Daniela 'Jacarea' Toleda (12-8) napasti titulu teške kategorije, uskočio je predstavnik pulskog Trojana Ivan Vitasović (7-5-1). Iz srpske su promocije ovu promjenu objasnili informacijom po kojoj je Milinković pozitivan na COVID-19.

Veliku priliku tako je dobio teškaš iz Pule i učenik Zelga Galešića kojemu će ovo biti prvi nastup nakon veljače 2020. kada je na Gladijator Fight Night 4 priredbi tehničkim nokautom zaustavio Maikela Santiestebana.

Isti popis borbi otkiva nam i da je na istu priredbu uskočio još jedan član Trojana. Riječ je o inače poznatom hrvatskom kick-boksaču Ivanu Biliću koji se prebacio u MMA i dosad upisao dva profesionalna nastupa (1-1). Ivana smo nedavno gledali i u FNC-ovom Armagedonu gdje ga je u polufinalnom okršaju zaustavio borac koji će nešto kasnije osvojiti turnir u velter kategoriji - Marko Ostanek. Bilića će ovom prigodom na borilištu dočekati Srbin Nenad Milanov (3-1) koji je nakon neuspješnog MMA debija nanizao tri pobjede. Milanov je, spomenimo, sve dodadašnje mečeve odradio pod okriljem Megdana.

Na istoj priredbi borit će se i Čedo Pantić kojeg čeka Miloš Daković, a najzvučniji meč definitivno će biti onaj u kojem ćemo gledati bivšeg UFC izazivača Antonija Silvu (19-12-1). 'Bigfootu' će ovo biti prvi MMA nastup nakon lipnja 2017. i poraza od Vitalyja Minakova, u kavezu će ga dočekati Francuz Quentin Domingos (4-2, 1 nc).

Kompletan popis borbi pogledajte u nastavku članka:

Linker
19. travanj 2024 04:18