Regija

‘Mlatu‘ ćemo također gledati na FNC-ovom spektaklu u Zagrebu! Uzbudljivi srpski borac saznao je ime protivnika

Aleksandar Vukosavljević

 Ronald Gorsic/CROPIX
Aleksandar "Mlata" Vukosavljević potpisao je novi ugovor s FNC-om i nedugo poslije službeno je potvrđen njegov treći nastup u FNC-u

Ukupno 11. meč na programu nadolazećeg FNC 20 eventa danas je potvrđen! Vodeća regionalna MMA organizacija jučer je obznanila kako je Antonio Budimir potpisao ugovor s organizacijom, a danas je potvrđen i potpis ugovora s Aleksandrom "Mlatom" Vukosavljević. Mnogi su odmah pretpostavili kako će ubrzo uslijediti i potvrda njihovog međusobnog obračuna, a pretpostavka je bila točna.

Aleksandar Vukosavljević poznat pod nadimkom "Mlata" borac je kojeg FNC-ovi fanovi dobro poznaju. Još 2021. godine "Mlata" je nastupio na FNC Armagedonu, a u sklopu turnira poražen je od strane Matije Bosančića. Novi nastup Vukosavljevića čekali smo do 2023. godine, a "Mlata" je u svom profesionalnom MMA debiju porazio Miladina Kolarskog. Momak koji je u Zagreb doselio iz Kosovske Mitrovice nastupio je i sredinom ove godine na FNC 17 eventu u Beogradu. Vukosavljević je pred domaćom publikom nokautirao Andriju Stojiljkovića u prvoj rundi borbe. Treći nastup unutar FNC-ovog kaveza "Mlata" će odraditi na FNC 20 spektaklu u Areni Zagreb.

Antonio Budimir također je ime poznato FNC-ovim fanovima. Austrijski borac velter kategorije svoj debi u FNC-u odradio je u sedmom mjesecu ove godine. Budimir je nastupio na FNC 18 eventu Banjoj Luci, ali jednoglasnom odlukom sudaca porazio ga je jako talentirani Veljko Aleksić. Oba borca oduševila su svojim izvedbama u tom meču i Budimir je zasluženo nagrađen ugovorom s FNC-om i novom prilikom unutar njihovog kaveza.

22-godišnji austrijski borac sredinom prošlog mjeseca porazio je Imana Samarghandija na XCC 1 eventu i U Zagreb dolazi u pobjedničkom raspoloženju. Obračun između "Mlate" i Budimira na papiru nije zvučan kao većina ostalih mečeva na programu ovog eventa, ali obojica su nas prethodno uvjerili da su borci atraktivnog stila i ovaj meč itekako zaslužuje pažnju.

FNC 20 sada ima 11 službeno potvrđenih nastupa, a za očekivati je da će barem još jedna borba naći svoje mjesto na "fight cardu". Preostaje nam čekati kako bismo saznali.

Linker
11. listopad 2024 20:40