Regija

‘Znači, kako je Pejić pogodio Vasu, umro sam od smijeha! Bio sam na priredbi kada je u dvorani bilo 200 ljudi‘

 VANESA PANDZIC Cropix
‘Stvarno mi je žao što ne mogu doći, volim pogledati ‘event‘ i pratim gotovo svaku priredbu‘, istaknuo je Zubčić

U velikom intervjuu za Sportske novosti najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić govorio je o predstojećoj sezoni, ljubavi prema Dinamu, ali i o MMA-u. Zubčić poznaje mnoge hrvatske borce, prati FNC, a tema u vezi toga nije nedostajalo.

Pripremao se u argentinskom gradu Ushuaiji, mjestu gdje je rođen Francisco "Croata" Barrio, a otkrio nam je se mu je žao što se ne može tamo naći s njim.

"Francisco Barrio se rodio tamo, bili smo u njegovom gradu. Nažalost, nikako se ne može potrefiti da se vidimo tamo, on je rekao da će ići tamo oko Božića."

image

Filip Zubčić

MIRNA GROZDANIĆ/CRO SKI

Kazao nam je da je bio na prvoj FNC priredbi, a igrom slučaja, razgovor smo vodili točno na petu oblijetnicu tog događaja, bilo je to, za one koji se ne sjećaju, 5. listopada 2019. godine. Nažalost, na dan FNC 20 priredbe u Zagrebu ima utrku, tako da neće moći doći u zagrebačku Arenu.

"Pratim FNC, bio sam na prvoj priredbi kojoj su organizirali, unutra je bilo 200 ljudi. Dobar sam si s dečkima iz American Top Team Zagreb dvorane... Nažalost, na dan FNC-a 20 (23. studenog) imam utrku u Gurglu i doći ću doma tek oko ponoći. Moguće da ću gledati mečeve u kombiju... Stvarno mi je žao što ne mogu doći, volim pogledati ‘event‘ i pratim gotovo svaku priredbu, dobar sam si sa Sašom (Drobcem)... Nisam neki ‘luđački fan‘ sporta, ali pratim kad se netko naš bori, gledao sam Erslana u UFC-u, pratim svaku borbu Pejića...".

Osvrnuli smo se i na debitantski nastup Erslana u UFC-u, kao i Pejićev nastup u pulskoj Areni prošlog mjeseca:

"Erslanu se uvijek dogodi neki peh, sad mu je koljeno otišlo. Tijekom meča mi nije bilo jasno o čemu je riječ, a onda sam poslije vidio što je posrijedi, katastrofa... Pejić, znači, kako je pogodio Vasu, umro sam od smijeha! Barem je napokon dobro izgledao i nadam se da će mu se posložiti. U tom sportu se poraz ne oprašta lako i previše znači."

Linker
11. listopad 2024 22:37