Regija

Najjača SBC priredba ipak će se održati, iz srpske promocije pronašli zanimljivo rješenje za najvjernije navijače

 Serbian Battle Championship
Ono što se dalo naslutiti iz jučerašnjih saznanja Fight Sitea, dobilo je i svoju službenu potvrdu - dosad po imenima najjača SBC priredba ipak će se održati ove subote (14. ožujka) u Vrbasu!

Zbog koronavirusa pod upitnikom je bilo održavanje SBC 27 Revenge priredbe, ali sada su iz srpske promocije službeno potvrdili da se s programom nastavlja. Ipak, određene mjere morale su se poduzeti pa će se tako ovaj zanimljivi borilački događaj održati bez prisustva publike.

"Zbog situacije s koronavirusom u Srbiji i odluke naše Vlade da se sportski događaji u zatvorenom u prisustvu publike neće održati, SBC 27 Revenge neće biti dostupan široj javnosti uživo, ali ćemo učiniti ono što je u našoj moći te omogućiti prijenos manifestacije za ljubitelje MMA sporta u našoj zemlji i širom svijeta i svi koji su kupili ulaznice za ovaj veliki internacionalni spektakl dobit će povrat novca! Dat ćemo sve od sebe kako bismo bili i odgovorni i profesionalni te kako bismo ispoštovali sve borce, sport, ljubitelje MMA sporta, ali i sve mjere predostrožnosti i odluke koje država primjenjuje", stajalo je, između ostalog, u priopćenju SBC-a.

Što se tiče situacije s fanovima, iz SBC-a su tu pronašli i pomalo nesvakidašnje rješenje u jednoj ovakvoj situaciji. Naime, iako će se priredba zbog odluke Vlade održati pred praznim tribinama, SBC će postaviti ekrane ispred dvorane i tako, barem na ovaj način, omogućiti okupljanje najvjernijih navijača.

"SBC Revenge kao organizator otići će korak dalje i dati sve od sebe da na svaki mogući način izađe u susret zainteresiranim ljubiteljima MMA sporta kada je ova povijesna manifestacija u pitanju. Budući da publika, uslijed najavljenih mjera, neće moći pratiti događaj uživo iz dvorane, organizator će postaviti ekrane za sve zainteresirane ispred dvorane, na otvorenom i na ostalim mjestima gdje će to biti tehnički moguće, kako bi svatko tko želi imao priliku ispratiti ovu MMA predstavu svjetske klase, barem putem ekrana", nastavak je priopćenja koje u cijelosti prenosimo u nastavku članka.

SBC 27 - Popis borbi

Nenad Avramović vs. Sergio De Jesus Santos

Nemanja Uverić vs. Stanislav Krofak

Julio Cesar Araujo vs. Nathan "Shogun" Oliveira

Vladislav Kanchev vs. Lincoln Henrique - za titulu velter kategorije

Goran Reljić vs. Pedro "Brum" Dos Santos

Junior Albini vs. Dritan Bajramaj

Miro Jurković vs. Jeff Dos Santos - za titulu srednje kategorije

Fabio Maldonado vs. Petu Adetola

Bojan Veličković vs. Danilo Souza Santos

Linker
20. travanj 2024 18:04