Regija

Održano vaganje za novu Elite MMA Championship priredbu, Stipe Brčić i Ivan Zidar u akciji

Stipe Brčić i Oemer Cankardesler
 Elite Mma Championship
U njemačkom Ratingenu održat će se šesta priredba EMC promocije

Dočekali smo i novu priredbu njemačke EMC promocije, prvu nakon rujna prošle godine i nakon što je za posljednji dan listopada otkazan planirani EMC 6. Ova je naslijedila to ime pa će novoposloženi EMC 6 održati u subotu 15. svibnja u njemačkom Ratingenu. Nakon što je održano vaganje, sve je spremno za borbe.

Priredbu predvodi teškaški okršaj između Kasima Arasa, borca kojeg smo zapamtili pobjedom nad Sašom Milinkovićem, i Ruuda Vernooija iz Nizozemske. Ono što je nama najzanimljivije su borbe hrvatskih boraca, a na programu ih je trojica.

Teškaš Filip Bradarić (4-3) možda nije toliko poznat javnosti, no radi se o borcu koji je trenirao u švedskom AllStarsu. Njega čeka borba protiv Jeremyja Dechaumela (1-2) iz Francuske.

Svoju prvu borbu nakon neuspješnog nastupa na priredbi Cage Warriorsa, održanog u jesen 2019. godine, imat će Ivan Zidar (5-3), kojeg čega borba protiv Tobiasa Hubera (13-22), dok će se Stipe Brčić (8-2) vratiti u borilište nakon poraza na Megdanovoj priredbi u prosincu, koji je doživio zbog ozljede oka. EMC-ov prvak borit će se protiv Oemera Cankardeslera (12-8-2).

Priredba će se moći pogledati putem njemačkog Bilda.

Ispod teksta pogledajte galeriju fotografija s vaganja i popis borbi.

EMC 6 - Popis borbi

Kasim Aras vs. Ruud Vernooij
Konrad Dyrschka vs. Michael Johann Rirsch
Walter Gahadza vs. Alex Quilez
Stipe Brčić vs. Oemer Cankardesler
Kamil Dolgowski vs. Loutina Uriel
Pascal Hintzen vs. Denis Danailov
Tobias Huber vs. Ivan Zidar
Filip Bradarić vs. Jeremy Dechaumel
Kevin Hangs vs. Fabio Sgamma

Linker
14. travanj 2024 00:58