Ostalo

(VIDEO) Arjan Bhullar zaustavio Brandona Veru u drugoj rundi i postao ONE-ov teškaški prvak

Arjan Bhullar
 screenshot (YouTube, ONE)
ONE Championship dobio je svog drugog prvaka teške kategorije u povijesti

U subotu 15. svibnja održana je ONE: DANGAL borilačka priredba koju je predvodila borba za MMA tituilu teške kategorije singapurske promocije. I nakon nje je ONE dobio svog drugog prvaka kraljevske divizije, indijsko-kanadskog 34-godišnjaka Arjana Bhullara, koji je savladao do sada jedinog prvaka, Brandona Veru.

Bila je to borba u kojoj se Bhullar kvalitetno postavio protiv devet godina starije MMA ikone. Izbjegao je Verine napade u prvoj rundi, a nije se niti zalijetao, da ne bi osjetio Verinu poznatu kvalitetu kontriranja. Pametno je radio sve dok nije uspio doći do rušenja i kontrole gotovo do kraja prve runde. U drugoj je Indijac bio taj koji je osjetio distancu pa je tako dva puta na nogama uzdrmao Veru. Nakon što ga je odveo u partner krenuo je sve boljim udarcima, a šteta je također bila sve izraženija. U jednom trenutku Vera se više nije kvalitetno branio i borba je bila gotova.

Kraj borbe možete pogledati OVDJE.

U sunaslovnoj borbi priredbi, Tawanchai Saenchai je u muay thai borbi prekrasnim high kickom nokautirao Seana Clancyja, dok su na ostatku programa slavili Bi Nguyen, Ayaka Miura i Gary Mangat.

Linker
27. travanj 2024 02:49