Regija

Oscar Rivas odlazi u mirovinu!? Alen Babić poručio da dolazi po ono što mu pripada

Rivas i Babić

 Instagram (oscar Rivas, Alen Babić)
Ukoliko se Rivas uistinu umirovi, Alena ćemo gledati u meču za svjetskog prvaka! No, još valja pričekati da Rivas to i potvrdi

Prvaku birdger kategorije Oscaru Rivasu jednostavno ne ide. Nedavno je objavljeno kako ipak neće nastupiti u prvom mjesecu u teškoj kategoriji protiv Efea Ajagbe, a razlog za to jest ozljeda oka koju je zadobio u trening kampu.

No, Alen Babić tvrdi da Oscara Rivasa više nećemo gledati u ringu! Prema njegovim riječima, ali i određenih boksačkih portala, Rivas će se umiroviti iz profesionalnog boksa zbog opetovanih ozljeda, a kako prenose ti portali, pitanje je vremena kada će s tim izaći u javnost.

image

screen 1

Screenshot (instagram, Alen Babić)

image

screen 2

Screenshot (instagram, Alen Babić)

Iako od samog početka borba u teškoj kategoriji nema smisla jer preko godinu dana nije branio taj pojas. Bez obzira na to svejedno je odlučio ići u tešku kategoriju i odraditi lakši meč, što naravno Babiću i drugim izazivačima nikako nije odgovaralo.

S obzirom da Babić drži WBC Silver pojas u bridger kategoriji, ovo bi značilo izravni napad na pojas. Još uvijek nije jasno hoće li se Rivas uistinu umiroviti jer još uvijek javno nije ništa rekao, no sigurno postoji razlog zbog kojeg se o tome piše.

Rivas se posljednji puta borio u desetom mjesecu prošle godine, a prije toga u trećem mjesecu iste godine. Nije bio baš aktivan zbog ozljeda koje je konstantno doživljavao, tako da ne bi bilo čudno da se uistinu umirovi.

Alen Babić je nakon objave ove vijesti zatražio ono što je njegovo – a to je napad na pojas kojeg ionako čeka predugo. Ukoliko se vijest o Rivasovom umirovljenju potvrdi, gledat ćemo Alena Babića u meču za svjetskog prvaka u WBC bridger kategoriji!

Linker
23. travanj 2024 11:01