Regija

Patrik Čelić brzo pregazio Aleksandra Terzića: Pružio jedan od najdominantnijih nastupa do sada

Patrik Čelić

 Screenshot (youtube, Brave Cf)
Iako je Terzić rano došao do rušenja, Čelić je pružio dominantan nastup i porazio Terzića na domaćem terenu

Večeras se na Brave 69 priredbi u Beogradu održao zanimljiv regionalni dvoboj, a naravno radi se o meču između Patrika Čelića i Aleksandra Terzića. S obzirom da je dosta domaćih boraca otkazalo nastupe pred domaćom publikom, Čelić i Terzić su opravdali sva očekivanja te su fanovima i publici pružili jednu odličnu borbu. Tijek ovog odličnog meča možete pročitati ispod:

Čelić je otvorio s nekoliko direkata, no Terzić je već u prvim sekundama borbe došao do rušenja. Čelić je pogodio dobar udarac kojeg je Terzić osjetio i završio donji u parteru, a Čelić mu je završio na leđima. Terzić se uspio izvući na trenutak, no Čelić je počeo bacati teške udarce i nanosio je štetu Terziću. Srpski borac je bio u velikoj nevolji i u potpunosti defanzivan, no uspio se malo pribrati. Čelić je bio uistinu agresivan te su udarci postajali sve teži i teži. Krajem runde je malo smirio tempo te su obojica bili pomalo umorni, no Čelić je nastavio agresivno i uisitnu teškim udarcima pogađao Terzića. Suadac je vidio dovoljno te je prekinuo borbu, tako da je nokautom u prvoj rundi slavio Patrik Čelić.

Bio je ovo uistinu vrhunski nastup hrvatskog borca te je u potpunosti porazio Terzića, a na kraju mu jedino možemo čestitati na vrhunskoj pobjedi. Na kraju su se borci naklonili jedan drugom i pokazali si veliko međusobno poštovanje.

Linker
20. travanj 2024 15:12