Regija

Patrik Čelić ugovorio je novi nastup! Debitirat će u jakoj francuskoj organizaciji Ares, a čeka ga domaći borac

Patrik Čelić

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
Meč će se održati 17. studenog u Levalloisu, predgrađu Pariza

MMA, boks, boks bez rukavica, MMA. To je ovogodišnji niz sportova u kojima će se okušati jedan od najtalentiranijih hrvatskih boraca, 23-godišnji Patrik Čelić. Naime, debitirat će u jakoj francuskoj MMA promociji Ares!

"The Wolf" je posljednji nastup odradio u rujnu ove godine kada je na Golden Fight 3 priredbi postao prvak u boksu bez rukavica, a sada se vraća u MMA. Zadnji put je u toj disciplini odradio meč u veljači ove godine kada je na BRAVE-u u Beogradu tehničkim nokautom lakoćom svladao Aleksandra Terzića i došao do šeste profesionalne pobjede.

U debiju za Ares s druge strane kaveza čekat će ga francuski borac ruskog podrijetla Khairulla Khairullaev. On ima profesionalni omjer pobjeda i poraza 4-2, a posljednju je put u kavez kročio u prosincu prošle godine kada je izgubio nokautom od Marka Ewena. Vrijedi spomenuti da je sve četiri pobjede ostvario nokautom što sugerira da se voli boriti na nogama, a imajući na umu Čelićevu fleksibilnost i borbe u raznim disciplinama, možemo očekivati sjajan meč.

Ova priredba (Ares 17) održat će se 17. studenog, a mjesto radnje je Palais des sports Marcel-Cerdan u Levalloisu, predgrađu Pariza.

Linker
24. ožujak 2024 22:11