Regija

Sinoć je u Šibeniku održana Golden Fight 3 priredba, evo kako je prošlo 11 održanih mečeva u raznim disciplinama

Golden Fight 3

 Golden Fight
Tri meča za titulu u raznim disciplinama i neka poznata imena obilježila su ovu priredbu

Domaća promocija Golden Fight sinoć je održala svoju treću priredbu, a ono po čemu je bila najposebnija jest da smo gledali tri meča za titulu u raznim disciplinama. Bilo je tu MMA-a, kickboksa, ali i boksa golim šakama, tako da je svaki ljubitelj borilačkih sportova ovdje mogao pronaći nešto za sebe.

Priredbu su otvorili Antonio Čelić, inače mlađi brat Patrika Čelića, a borio se protiv Milana Mihajlovića kojeg je svladao prekidom u prvoj rundi, piše Šibenik IN. Zatim je uslijedila borba Patrika Škledara i Kuittyja Begaja, a slabio je Begaj također prekidom u prvoj rundi. Preliminarni dio su zaključili Rok Đorđić i Antonio Zovak, a pobjedu je odnio Đorđić u prvoj rundi.

Zatim je uslijedio glavni dio večeri, a prvi su na redu bili Erik Pletikos i Nikola Pavlović. Pletikos je pobijedio prekidom u prvoj rundi nakon što su se brzo nakon početka meča našli na podu. Nikola Marić i Semir Špago su se borili u kickboks meču, a slavio je Morić nokautom u drugoj rundi.

image

Golden Fight 3

ROKO BILAN

Priredbu su nastavili Blaž Ivković i Filip Marić MMA borbom do 70 kg, a ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi je slavio Marić. Nakon njih je uslijedila još jedna kickboks borba, odnosno ona između Ivana Polića i Marka Bakovića. Slavio je Baković odlukom sudaca nakon tri runde.

Uslijedila je MMA borba za titulu u lakoj kategoriji, koju je nažalost obilježila ozljeda Ivana Nikolina nakon 15ak sekundi borbe. Srpski borac se uhvatio za stopalo, a do titule je Nikola Janković došao upravo zbog toga.

Sljedeća borba je bila također za titulu, ali u boksu golim šakama. Patrik Čelić je Ivana Krajinovića nokautirao u prvoj rundi i postao prvakom do 81 kilograma, a od početka se vidjelo da Krajinović nema velike šanse u ovom meču.

image

Golden Fight 3

ROKO BILAN

Posljednje dvije borbe su bile rezervirane za kickboks i boks golim šakama. Raul Sunara je u meču za titulu do 81 kg pobijedio Allevatoa, a u glavnom meču večeri su se susreli Feđa Trbonja i Frane Vuković. Ovaj teškaški okršaj je otišao na stranu Vukovića nakon nešto više od minute meča.

Na priredbi je trebao nastupiti i Uroš Jurišić, no iz organizacije se još nisu oglasili zbog čega ga nismo gledali. Kako god, Šibenčani su sinoć uživali u jednoj odličnoj borilačkoj večeri, a Goldenu treba čestitati na još jednoj održanoj priredbi.

Linker
04. svibanj 2024 22:44