Regija

PFL ostao bez branitelja naslova u teškoj kategoriji: Deliji se otvara put ka osvajanju glavne nagrade

Bruno Cappelozza i Ante Delija

 Yaroslav Sabitov/Shutterstock Editorial/Profimedia
Brazilski teškaš Bruno Cappelozza zbog zasad nepoznate ozljede otkazao je svoj nastup

Interesantne vijesti pristigle su iz PFL-a kad je u pitanju nadolazeće polufinale turnira koje će se održati u osmom mjesecu. Naime, teška kategorija ostala je bez glavnog favorita, Brune Cappelozze. PFL je potvrdio tu informaciju.

Prošlogodišnji osvajač PFL-ova turnira u teškoj kategoriji svoj nastup otkazao je zbog ozljede, a kao zamjena uskočio je Brazilac Matheus Scheffel. On će biti novi protivnik Denisa Goltsova 13. kolovoza (osmi mjesec) na priredbi u Cardiffu.

Sa sportske strane, ovo su na neki način dobre vijesti za Antu Deliju, iako se nikako ne treba radovati ozljedi nekog borca i Cappelozzi želimo što brži oporavak. Svi znamo da je Bruno prošle godine dvaput porazio Antu Deliju, između ostalog i u finalu turnira.

Ovako se Deliji poboljšavaju šanse za uzeti glavnu nagradu od milijun dolara, jer i Matheus Scheffel i Denis Goltsov borci su koje je Ante već uspio poraziti. Scheffel je ove godine nokautirao u prvom kolu, a Goltsova je prošle godin savladao u polufinalu turnira.

Naravno, Antu prije svega čeka obračun s Renanon Ferreirom u polufinalu turnira. Ne sumnjamo kako Delija ne bi imao ništa protiv trećeg obračuna s Cappelozzom, ali na to će morati pričekati, kako god da prošao u nastavku ovosezonskog turnira. Jasno je da će PFl ove godine dobiti novog osvajača turnira u teškoj kategoriji.

Linker
13. kolovoz 2022 22:22