UFC

BORILAČKI TJEDAN: Delija i Brčić u centru su pažnje; Vera i Cruz predvode UFC-ov event

UFC on ESPN 41

 Ufc
Dvojica hrvatskih MMA boraca tražit će velike pobjede ovog vikenda

Novi borilački tjedan mogao bi se okarakterizirati uvertirom za ono što slijedi tijekom vikenda koji dolazi iza toga. Međutim, tome vikendu više ćemo se posvetiti sljedećeg tjedna, a ovog vikenda više od svih evenata zanima nas PFL i polufinalni meč Ante Delije. UFC-ova priredba ovaj put osjetno je slabija nego što smo navikli.

UFC on EPSN 41: Vera vs. Cruz

Ovotjedni UFC-ov event nudi jako dobar ‘‘main event‘‘ jer Marlon Vera i Dominick Cruz uvijek su borci koje je zanimljivo pogledati, a obojica su i na jako visokoj razini kvalitete. Nažalost, ostatak ‘‘carda‘‘ ne obećava previše na papiru, ali ne treba niti ponavljati kako takve priredbe nerijetko ugodno iznenade.

Gdje: San Diego, Kalifornija, USA

Kad: u noći sa subote (13.08.) na nedjelju (14.08.). Preliminarni dio započinje u subotu od 22:30, a ‘‘main card‘‘ starta u nedjelju od 01:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

PFL 8 (2022): Delija vs. Ferreira

Drugi polufinalni event ovosezonskog PFL turnira donosi polufinala u velteru i teškoj kategoriji. Rory MacDonald i Magomed Umalatov predvode priredbu obračunom u velteru, a Renan Ferreira i naš Ante Delija nastupit će u sunaslovnoj borbi večeri.

Gdje: Cardiff, Wales

Kad: U subotu (13.08.). Priredba započinje u 18:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Cage Warriors 142: Creasey vs. Brčić

Neće samo PFL održati zanimljiv event u subotu, u Walesu. Naime, poznata britanska MMA promocija Cage Warriors također sprema dobar event, a posebno zanimljiv je ‘‘main event‘‘ u kojem će hrvatski borac Stipe Brčić pokušati osvojiti titulu prvaka muha kategorije. Prvak Sam Creasey pokušat će ga spriječiti u tome naumu.

Gdje: Ebbw Vale, Wales

Kad: U subotu (13.08.) od 16:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Bellator 284: Gracie vs. Yamauchi

Neće nam niti Bellator ostati dužan ovog vikenda. Ponajbolja MMA promocija na svijetu pobrinut će se da uzbuđenja bude i u noći s petka na subotu. Event će predvoditi obračun Neimana Gracieja i Goitija Yamauchija u velter kategoriji. Na eventu će nastupiti i borci poput Valentina Moldavskog, Austina Vanderforda te Ilime-Lei Macfarlane.

Gdje: Sioux Falls, South Dakota, USA

Kad: u noći s petka (12.08.) na subotu (13.08.). Event započinje u ponoć.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Teofimo Lopez vs. Pedro Campa

Boksački fanovi neće previše moći uživati, ali jedan meč ipak bi mogao privući zanimanje. Teofimo Lopez (16-1-0) nakon poraza od Georgea Kambososa u 11. mjesecu prošle godine te gubitka WBA, IBF i WBO titula u lakoj kategoriji, ovog vikenda vratit će se u ring. Lopez iz lake kategorije prelazi u super-laku, a protivnik će mu biti 30-godišnji Meksikanac Pedro Campa (30-1-1).

Gdje: Las Vegas, USA

Kad: U nedjelju (14.08.). Lopez i Campa trebali bi se naći u ringu oko 05:00h ujutro

Linker
09. travanj 2024 04:57