Regija

Počeo je FNC 9! Erik Pletikos uspješno debitirao, Marin Mikulić pregazio Luisa Da Silvu!

Marin Mikulić

 Instagram, Marin Mikulić
U prve dvije preliminarne borbe gledali smo profesionalni debi Erika Pletikosa, ali i talentiranog Marina Mikulića

Erik Pletikos, mladi borac iz Pulskog Trojana večeras je na FNC 9 priredbi imao svoj profesionalni debi. Borbom protiv Ermina Salija otvorio je večerašnju priredbu koji je također debitirao, a uspješniji debitant je bio Erik Pletikos koji je pobjedu odnio tehničkim nokautom u prvoj rundi.

U drugoj borbi preliminarnog dijela nastupao je talentirani Marin Mikulić, a protivnik mu je bio Luis Da Silva. Marin je u šestom mjesecu ove godine pobijedio Iliju Brkana, a večeras je jednostavno pregazio 35-godišnjeg Da Silvu.

Tijek prve dvije preliminarne borbe pročitajte u nastavku.

Erik Pletikos vs. Ermin Sali

Prvu rundu Erik je otvorio ‘‘kickovima‘‘ i zauzeo centar kaveza, a početkom borbe su obojica najviše bacali upravo udarce nogama. Kružio je Ermin oko Erika, dok je Pletikos uspješno održavao distancu. U prve dvije minute bili su dosta rezervirani, a Sali je polovicom runde rušio Pletikosa koji je uspio preokrenuti i ušao u polugard iz gornje pozicije. Počeo je Pletikos nanositi teške udarce u parteru, a Sali se nije branio tako da je sudac prekinuo borbu.

Marin Mikulić vs. Luis Da Silva

Pritiskati je Marin krenuo čim je zvono odzvonilo, no zaletio se i nogom u genitalije udario Portuglca. Uspio se Da Silva oporaviti i meč je nastavljen, a desnim direktom je Marin u bradu pogodio Da Silvu i bacio ga u nokdaun, no uspio se pridići. Mikulić ga je odveo na žicu i srušio, a Marin je počeo nanositi teške udarce u parteru. Pozicionirao je Marin Portugalca i kontrolirao mu ruku tzv. ‘‘Dagestani handcuffom‘‘. Mikulić je ponovno počeo nanositi udarce u parteru, a uskoro je uzeo leđa, zaključao ‘‘RNC‘‘ te je Da Silva tapkao.

Bile su to prve dvije borbe preliminarnog dijela, a obje su završene prekidom u prvoj rundi.

Linker
19. travanj 2024 02:29