Regija

(FOTO) Pogledajte groznu posjekotinu koju je Nemanja ‘Koba‘ Nikolić zadobio u KSW debiju

Nemanja Nikolić

 Mma Fighting
Iako mu je ovo bio najveći iskorak što se konkurencije tiče, nadamo se kako će već u sljedećem meču vratiti se pobjedama.

Ovog vikenda održao se KSW 84 event, a svima nam je bio najzanimljiviji zbog nastupa dvojice srpskih boraca. Darko Stošić je upisao pobjedu nokautom nad Vojčekom, dok je Nemanja ‘‘Koba‘‘ Nikolić nažalost poražen ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi te mu nažalost debi nije prošao onako kako je priželjkivao.

Phil De Fries je došao do dvanaeste pobjede zaredom i devete obrane titule, tako da se može reći da je priredba sve u svemu bila jako dobra. Prava je šteta što ‘‘Koba‘‘ nije uspio pobijediti u svom debiju, ali prilike će zasigurno još biti.

Kada smo kod ‘‘Kobe‘‘, osim poraza u prvoj rundi, u svom je KSW debiju zadobio i tešku posjekotinu na čelu, a ovako nešto uistinu ne viđamo često. Posjekotine su sastavni dio ovog sporta, no ovo uistinu izgleda jako loše.

Upozoravamo da fotografija nije za osobe slabijeg želuca.

image

Nemanja Nikolić

Mma Fighting

Srpski borac srednje kategorije ovako je doživio prvi poraz u profesionalnoj karijeri, a u svojih deset pobjeda je čak devet puta slavio prekidima. Bartosz Lesko se za sada ipak pokazao kao prevelik zalogaj, no ne mora značiti da je Nikolićeva karijera u KSW-u gotova.

Iako mu je ovo bio najveći iskorak što se konkurencije tiče, nadamo se kako će već u sljedećem meču vratiti se pobjedama.

Linker
18. travanj 2024 22:31