Regija

Ponovno zaiskrilo između ‘Jokera‘ Ilića i Barbira: ‘Vemola će te svezati u mašnu‘

Aleksandar Ilić i Đani Barbir

 Screenshot (ksw); Fight Site
Srpski borac isprovocirao je Barbira izjavom da Đani može samo sklapati kavez prije eventa

U četvrtom mjesecu protekle godine, izrodilo je jedno regionalno MMA rivalstvo, ali još uvijek nije kulminiralo borbom unutar kaveza.

Srpski borac Aleksandar Ilić ostao je bez prvotno planiranog protivnika za KSW 60 event, a nakon otkazivanja Tomasza Jakubieca, šuškalo se kako bi Đani Barbir mogao uskočiti kao zamjena. To se ipak nije dogodilo, a Ilić je nerijetko isticao kako Barbir nije dovoljno veliko ime da bi dobio takvu priliku.

Mladom hrvatskom borcu takvi komentari nisu najbolje sjeli. Bilo je tu raznih javnih prepucavanja, ali situacija se s vremenom umirila i oba borca otišla su svojim putevima. Barbira čeka meč za FNC-ovu titulu u srednjoj kategoriji, a 3. rujna (deveti mjesec) borit će se protiv Andija Vrtačića.

Što se Ilića tiče, njega 23. srpnja (sedmi mjesec) čeka borba za prvaka poluteške kategorije pod okriljem češko-slovačke MMA promocije Oktagon. Protivnik će mu biti Karlos Vemola, sjajni češki poluteškaš.

Iako su ih putevi odveli na suprotne strane, Aleksandar Ilić upitan je na Instagramu o mogućem nastupu na FNC-u i obračunu s Barbirom. Animozitet očito i dalje postoji, što se očituje u Ilićevom odgovoru.

‘‘Zašto nije u KSW-u odradio meč ako je imao ugovor, nego su mu se stisla jaja. Lako je raditi meč u organizaciji u čijem kavezu treniraš, mjesecima unaprijed znaš kad je event i sve je podređeno tome da pobijediš. Idi malo lijevo-desno pa ćemo onda reći da je borac.‘‘, napisao je Ilić, dodavši komentar:

‘‘Taj mali može samo montirati Forgiju kavez prije eventa i poslije eventa ga može sklopiti.‘‘

image

Instagram story Aleksandra Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

Odgovor talentiranog borca zagrebačkog ATT-ja nije se dugo čekao.

‘‘Iliću polu ‘short notice‘, jesi li ti ono potpisao za neku organizaciju s tri slova? Je li to PFL? Nisi se borio jer su se stisla jaja ili si samo nebitan? Pusti mene, koncentriraj se na smišljanje novih izgovora kad te Vemola sad sveže u mašnu. Sretno!‘‘

image

Instagram story Đanija Barbira

Instagram (Đani Barbir)

Činjenica je da ovaj meč u skorije vrijeme nećemo gledati, ali Ilić i Barbir napravili su dobru podlogu za ovaj obračun u budućnosti i zasigurno će privući veliku pažnju regionalnih MMA navijača, ukoliko do meča ikad dođe naravno.

Linker
26. travanj 2024 09:44