Regija

Poznat idući protivnik Vlade Neferanovića, Hrvat će nastupiti za sve popularniju europsku promociju

Vlado Neferanović
 Screenshot (instagram, Vlado Neferanović)
Hrvatski borac idući nastup trebao bi imati 24. srpnja protiv Čeha Miloša Petrašeka

Borac iz Privlake zadnju borbu odradio je prvom polovinom petog mjeseca na ''Armia Fight Night Special Edition'' priredbi koja se održala u Poljskoj. Jednoglasnom sudačkom odlukom Neferanovića je porazio Poljak Rafal Kijanczuk (9-4-0). Vlado je trenutno na dva poraza u nizu, a posljednji puta je slavio u ožujku 2019. godine savladavši Roberta Laua na ''GMC 19'' eventu.

Hrvat je na svom Instagram profilu otkrio kako ga na ''OKTAGON 26'' priredbi čeka obračun protiv češkog borca Miloša Petrašeka (11-6-0). Neferanović će unutar sve popularnije češko-slovačke organizacije tražiti povratak pobjedama nakon više od dvije godine. Borba će se održati u poluteškoj kategoriji.

Protivnik hrvatskog borca trenutno je na tri poraza u nizu, no sva tri došla su protiv bivših UFC boraca. Jeremy Kimball pobijedio ga je dvaput u nizu, a Joachim Christensen porazio je Petrašeka u njegovom zadnjem nastupu. Čeh nadimka ''Meloun'' MMA borbu nije odradio od studenog 2019. godine, no u drugom mjesecu 2020. godine pobijedio je u boksačkom meču. Borba protiv Neferanovića biti će mu šesta pod okriljem OKTAGONA.

Priredba će se održati na otoku Štvanice u Češkoj. Radi se o otoku koji se nalazi na rijeci Vltavi između praških četvrti Holešovice i Karlín. Na istoj priredbi nastupit će i protivnik Conora McGregora iz 2012. godine, Ivan Buchinger, kao i bivša UFC borkinja Lucie Pudilova. Njihovi protivnici još nisu poznati.

Linker
19. travanj 2024 23:01