Regija

(VIDEO) Pogledajte sjajnu izvedbu Bojana Veličkovića, uništio je protivnika low kickovima

Bojan Veličković
 Screenshot (youtube, Oktagon)
Češko-slovačka organizacija OKTAGON na svom Youtubeu kanalu objavila je snimku Bojanove pobjede

Pretprošlog vikenda u češkom Brnu održala se OKTAGON 25 priredba na kojoj je nastupio i Bojan Veličković. Srpski borac pobijedio je Emmanuela Dawu tehničkim nokautom u prvoj rundi. Francuski borac zapravo je predao borbu prije početka druge runde, a razlog predaje bili su Bojanovi kickovi kojima je ozlijedio desnu nogu Francuza.

Učestalo je ''Serbian Steel'' pogađao svojim lijevim kickom u desnu nogu protivnika te ga tjerao na čestu promjenu garda. Međutim, nisu samo kickovi bili na visokoj razini. Bojanov boks bio je precizan i učinkovit, a Veličkovićev nastup u globalu je bio miran i staložen. Kontrolirao je borbu te niti u jednom trenutku nije došao u veću opasnost. Krajem prve runde, točnije deset sekundi prije kraja Bojan pogađa još jedan kick u desnu nogu protivnika, Francuz radi bolnu grimasu i završava na podu, no bivšeg UFC borca sekunde su dijelile od pobjede prije kraja prve runde. Francuz je nekako preživio 'ground and pound'' srpskog borca, no u drugoj rundi se nije niti pojavio te je predao borbu.

Treća pobjeda u nizu dokaz je dobre forme Bojana Veličkovića i preostaje vidjeti što je iduće za njega. U svome obraćanju na Instagram profilu djelovao je zadovoljno suradnjom s OKTAGONOM, no Bojan se zasigurno nada novom pozivu neke od najjačih svjetskih promocija. Iduća OKTAGONOVA priredba održat će se 24. srpnja, a iako Veličkovića nećemo imati prilike gledati i na toj priredbi, fanove iz regije mogla bi privući borba hrvatskog borca Vlade Neferanovića. Borac iz Privlake nastupit će u poluteškoj kategoriji, a protivnik će mu biti češki borac Miloš Petrašek.

Snimku Bojanove pobjede pogledajte pri dnu članka

Linker
25. travanj 2024 04:16