Regija

Rade Opačić na 111.5 kilograma pred današnji novi veliki nastup u ONE-ovom borilištu

Rade Opačić i Françesko Xhaja

 screenshot (YouTube, ONE)
Današnje poslijepodne imate priliku provesti uz novu priredbu singapurske borilačke promocije

111.5 kilograma pokazala je vaga srpskom kickboxing dvometrašu, Radi Opačiću, pred njegov današnji četvrti nastup u borilištu ONE Championship promocije. Njemu će se na programu ONE: Only the Brave priredbe suprotstaviti Albanac Françesko "Smile" Xhaja, borac koji je na vagu stao sa 103 kilograma.

Opačić u ovoj borbi ima zadatak potvrditi svoj potencijal koji je u dosadašnjim borbama unutar ONE-a itekako prezentirao. Dovede li svoj omjer na 4-0 nema sumnje kako ga čekaju velike stvari. Hoće li to biti teškaški turnir ili neka borba koja ga može dovesti do napada na titulu? Saznat ćemo kasnije, no Rade prvo mora odraditi ovu zadaću i potvrditi status favorita u ovoj borbi.

Današnju priredbi predvodit će dvije sjajne borbe, zapravo polufinala ONE-ovog kickboxing turnira perolake kategorije. Nažalost, s jednim planiranim sudionikom manje, budući da je Marat Grigorian bio pozitivan na COVID-19 pa će umjesto njega protiv Chingiza Allazova boriti Jo Natawut. Onaj pravi spektakl čeka nas u glavnoj borbi gdje će se sastati dva bivša Glory prvaka, Sitthichai Sitsongpeenong i Davit Kiria, čovjek kojeg pamtimo po ratničkoj borbi i preokretu sa zagrebačke Gloryjeve priredbe, kad je savladao Andyja Ristieja.

Priredba sa svojim uvodnim dijelom kreće točno u podne, a on sadrži tri MMA borbe i jedan kickboxing okršaj. Za očekivati je početak glavnog programu 14 sati, a tamo je Opačićeva borba treća po redu. Nakon nje možemo uživati u još jednoj MMA borbi, a onda u dva fantastična turnirska okršaja.

Ispod teksta nalazi se video player u kojem ćete moći gledati cijelu priredbu u HD rezoluciji. Uživajte

Linker
23. travanj 2024 01:21