Regija

Rade Opačić ovog mjeseca ima novi meč u ONE-u! U Japanu ga čeka nezgodni iranski kickboksač

Rade Opačić

 Screenshot (youtube, One)
Azizpour neće biti lagan zadatak, no prema svemu što smo do sada vidjeli od obojice, Rade bi u ovom meču trebao biti favorit

Pola godine prošlo je od posljednjeg nastupa srpskog kickboksača Rade Opeačića, a tom prilikom osvetio je poraz kojeg mu je ranije nanio Guto Inocente. Nastavio je Rade tako svoj pohod na ONE-ovu tešku kategoriju u kickboksu, a upravo su se iz organizacije pojavile odlične vijesti!

ONE Championship je danas putem svog Instagram profila najavio novi meč Rade Opačića, a još bolje vijesti su da će u borilište ući već ovog mjeseca. Rade će svoj novi meč za ONE Championship odraditi protiv iranskog kickboksača Iraja Azizpoura. 35-godišnji Iranac profesionalac je od 2011., nakon čega šest godina nije odradio niti jedan meč. 2017. se vratio na scenu i zadržao se do danas, a u ONE-u je skupio tri pobjede i jedan poraz.

Najznačajniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri je Azizpour imao protiv Ismaela Londta, a njega se svi jako dobro sjećamo iz 2013. godine kada ga je Cro Cop porazio u finalu K-1 turnira u Zagrebu, a porazio ga je i Azizpour nokautom u drugoj rundi. U trenutno posljednjem nastupu Azizpour je izgubio prekidom od ukrajinskog borca Romana Kryklie.

Što se tiče Rade, njemu u ONE-u odlično ide. Šest pobjeda i samo jedan poraz je upisao, a i taj poraz je osvetio u trenutno posljednjem nastupu. Azizpour neće biti lagan zadatak, no prema svemu što smo do sada vidjeli od obojice, Rade bi u ovom meču trebao biti favorit.

Opačić i Azizpour borit će se na ONE 165 priredbi u Tokyju, a 28.1. je datum. Rade, sretno!

Linker
27. travanj 2024 08:05