Regija

Roberto Soldić otkrio što misli o Vasi Bakočeviću: ‘Lud frajer, ne bira ni mjesto ni kategoriju‘

Soldić i Vaso

 Screenshot (youtube, Jutarnji List, Psycho Tv By Vaso Bakočević)
Soldić je sinoć na svom Instagram profilu odgovarao na pitanja fanova

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić sinoć je putem svog Instagram profila odgovorio na pitanja nekolicine fanova, a između ostalog je istaknuo kako iduće godine ONE Championship planira doći u Hrvatsku i da će se, logično, na tom ‘cardu‘ naći i on. O tome više možete pročitati OVDJE.

Govorio je Roberto o različitim temama, primjerice o razlozima neodržavanja drugog meča između njega i Mameda Khalidova u KSW-u, govorio je o svojim sponzorstvima, o tome za koga bi navijao između Khabiba i GSP-a i drugim. No, nije izostalo pitanje i o trenutno jednom od najpopularnijih regionalnih boraca, Vasi Bakočeviću.

image

Soldićev instagram story

Instagram (roberto Soldić)

‘‘Vaso m**a do poda ne bira ni mjesto ni kategoriju, kad je u medijima ruši rekorde pregleda na Balkanu, jednostavno zna napraviti show. Lud frajer živi život‘‘, napisao je Roberto na svom profilu.

Ne poznaje Roberto Vasu samo iz medija, nego su i 2016. godine dijelili kavez na SBC 8 eventu, a tehničkim nokautom je pobjedu odnio Soldić i to u trećoj rundi borbe. Nakon toga je Soldić išao na Yaroslava Amosova koji je trenutno prvak u Bellatorovoj velter kategoriji, no taj je meč izgubio podijeljenom sudačkom odlukom.

Pisali smo ranije i o onome što većinu fanova najviše zanima kada je u pitanju Roberto Soldić, a to je datum i protivnik za njegov debi u ONE-u. Ono što je za sad poznato jest da ‘RoboCop‘ nastupa 3.12., no kategorija i protivnik još uvijek nisu otkriveni.

Kako bilo, nadamo se da će Roberto biti uspješan u svom debiju i da će dovesti ONE u Zagreb, a to bi za još dosta regionalnih boraca sigurno bilo od velike važnosti.

Linker
14. travanj 2024 10:21