Regija

Salkanović vs. Lovrić: Veliki hrvatski MMA talent na SBC-u u Bačkoj Palanci upisuje profesionalni debi

Salkanović vs. Lovrić
SBC 22 donosi na svom programu još jednu vrlo zanimljivu borbu, posebno za fanove iz Hrvatske. Veliki MMA talent i jedan od najboljih amaterskih boraca u regiji, Denis Lovrić, upisat će svoj profesionalni debi. U Bačkoj Palanci čeka ga iskusni SBC-ovac, Dušan Salkanović.

Denis Lovrić ima 29 godina i dolazi iz zagrebačkog American Top Teama. U djetinjstvu je imao zapažee rezultate u taekwondou, da bi u srednjoj školi počeo trenirati MMA. Ipak, to je na ozbiljnu razinu doveo tek kad je počeo trenirati u ATT-u. Kako kaže njegov trener Dražen Forgač, najbolji je amaterski borac lake kategorije u Hrvatskoj i pobjednik Croatian MMA Challenge serija turnira. Radi se o izuzetno eksplozivnom i atraktivnom borcu, koji je dočekao svoj profesionalni debi nastup.

Njega čeka borba protiv kućnog borca Serbian Battle Championshipa. Dušan Salkanović kao profesionalac je ostvario šest pobjeda i pet poraza, a trenutno ima dva uspješna SBC nastupa za redom. Bit će mu ovo sedmi nastup u promociji i šesti na posljednjih sedam evenata. Član je Family Fight Teama, a najjača karakteristika mu je grappling.

SBC 22 održava se 5. srpnja u Bačkoj Palanci, a uskoro bismo trebali saznati cijeli program.

Linker
17. travanj 2024 03:03