Regija

Sara Luzar-Smajić također na KSW 63 priredbi, debitirat će protiv mlade Španjolke

Sara Luzar Smajić vs. Aitana Alvarez
 Ksw
Talentirana hrvatska borkinja već je najavila kako ju uskoro čeka borba, a sada je sve poznato

Ponajbolja hrvatska MMA borkinja već neko vrijeme čeka na svoj debi u najjačoj poljskoj MMA organizaciji, a želja će joj se ispuniti 04. rujna na KSW 63 priredbi. 26-godišnja Sara Luzar-Smajić (2-1-0) snage će odmjeriti sa Španjolkom Aitanom Alvarez (1-0-0), a borba će se održati u muha kategoriji (do 56.7 kilograma).

Zadnji Sarin nastup dogodio se na EMC 5 priredbi u rujnu protekle godine. Jednoglasnom sudačkom odlukom hrvatska borkinja savladala je Nizozemku Kaylee Vos (2-2-0). Hrvatica je tom pobjedom došla do drugog uzastopnog slavlja nakon što je u profesionalnom MMA debiju poražena od Talijanke Angelice Vezzoli (2-2-0). Sara inače živi u Njemačkoj, a svoje pripreme i treninge odrađuje u UFD Gymu u Dusseldorfu. Luzar-Smajić oglasila se na svom Instagram profilu povodom KSW-ove najave njene borbe, a čini se kako je Sara i više nego spremna za debi.

''Krećemo! Pronašla sam svoj plijen...gladna sam i spremna za lov! Budite spremni na show.'', napisala je hrvatska borkinja.

Njena protivnica Aitana Alvarez također će debitirati pod okriljem KSW-a, radi se također o neiskusnoj borkinji. Španjolka naime ima samo jedan profesionalni nastup koji je odradila u listopadu prošle godine. Alvarez je u sklopu AFL Valkyries eventa jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedila Yamilu Sanchez (2-5-0). 21-godišnja Aitana Alvarez zasigurno će kao i naša Sara htjeti ostaviti najbolji mogući dojam za jednu od boljih i popularnijih europskih promocija.

Inače, u sklopu navedene KSW 63 priredbe koja će se održati u Varšavi, nastupit će još tri hrvatska predstavnika. Aleksandar Rakas (16-8-0, 0-1 KSW) borit će protiv Poljaka Tomasza Romanowskog (13-8-0, 1-1 KSW), dok će bivši KSW-ov prvak u bantam kategoriji Antun Račić (25-9-1, 6-1 KSW) snage odmjeriti s Poljakom Jakubom Wiklaczom (11-3-1, 1-1 KSW). U glavnoj borbi večeri nastupit će Roberto Soldić (18-3-0, 6-1 KSW), a svoj pojas velter kategorije branit će protiv češkog borca Patrika Kincla (24-9-0, 2-0 KSW).

Linker
23. travanj 2024 19:37