Regija

Satoshi Ishii uspavao Milnera za samo 40 sekundi: Nakon brzog rušenja lako došao do finiša

Charlie Milner i Satoshi Ishii

 Foto: Robert Fajt/CROPIX
Hrvatsko-japanski borac došao do nove pobjede

U sunaslovnoj borbi večeri gledamo okršaj u teškoj kategoriji između Satoshija Ishiija i Charlieja Milnera.

Satoshi Ishii, hrvatsko-japanski borac, vraća se u MMA. Nakon nešto lošijeg niza vratio se pobjedama protiv Pietra Cappellija na EMC 7 priredbi, ali je nastupao i u kickboksu na K1 turniru gdje je također ostvario dobre rezultate. Inače zlatni olimpijac u džudu, također ima bogatu MMA karijeru.

Charlie Milner, trenutno ima sedam pobjeda i dva poraza. U posljednjih pet nastupa slavio je tri puta, a do sad se borio u Bellatoru, EMCMMA i drugim organizacijama.

Prvu rundu Milner otvara high kickom, a Satoshi kreće s ulaskom u klinč te jako lagano ruši Milnera. Satoshi počinje nanositi štetu u parteru od kojih je jednim udarcem uspavao Milnera. Trebalo mu je samo 40 sekundi za završetak borbe.

image

Satoshi Ishii

Foto: Robert Fajt/CROPIX

Pokazao je Ishii nešto od svog bogatog parteraškog repertoara, a s obzirom da se pripremao u dvorani kod Johna Danahera i Gordona Ryana, bilo je za očekivati da će se fokusirati na borbu u parteru. Iako je u posljednje vrijeme odradio tri impresivna kickboksača nastupa, Ishiijev ''forte'' uvijek će biti borba u parteru.

image

Satoshi Ishii vs. Charlie Milner

Foto: Robert Fajt/CROPIX

Linker
20. travanj 2024 16:14