UFC

Alex Pereira se oglasio povodom Adesanyinog poraza i gubitka titule: ‘Izgleda da su mi propali planovi‘

Alex Pereira i Sean Strickland

 Homeoffight
Dana White je najavio da će Adesanya dobiti revanš, bez obzira što je teško izdominiran i tehnički i taktički

Jako je malo onih koji su očekivali ovakav ishod glavne borbe večeri na noćašnjoj UFC 293 priredbi u Australiji. Sean Strickland svladao je Israela Adesanyu i postao novim prvakom u srednjoj kategoriji, a prvaka je neutralizirao i pobijedio onako kako nitko nije očekivao. Jednoglasnom odlukom sudaca Sean je slavio nakon punih pet rundi, a prvak je ostao ‘‘kratkih rukava‘‘.

Oni koji su i Stricklandu davali ikakve šanse u ovom meču, govorili su kako ima šanse pogoditi prvaka s nečim u prvim rundama i tako završiti meč. Nitko nije predviđao da će Strickland punih pet rundi nadboksavati Adesanyu i tako mu uzeti pojas, a upravo se to dogodilo noćas u Australiji.

Strickland je pokazao da je odlazak kod Alexa Pereire i svakodnevno treniranje s njim puni pogodak, a to smo itekako mogli vidjeti noćas. Također, pokazalo se da Strickland ipak nema nizak ‘‘borilački IQ‘‘, a ukoliko ste gledali meč, jasno vam je zašto. Upravo se Pereira oglasio povodom ove Stricklandove pobjede:

‘‘Izgleda da su moji planovi da još jednom odem u srednju kategoriju upravo propali…‘‘, napisao je Pereira na svom Twitter profilu.

Napisao je to iz razloga jer mu je plan uistinu još jednom se okušati za pojas u srednjoj kategoriji protiv Adesanye, no ukoliko pojas bude držao njegov prijatelj Strickland, od toga nema ništa.

Međutim, Dana White je najavio da će Adesanya dobiti revanš, bez obzira što je teško izdominiran i tehnički i taktički. Nije se radilo o ‘‘lucky punchu‘‘ ili bilo čemu sličnome, no izgleda da Adesanya ima privilegije kod UFC-ovog šefa.

Linker
13. travanj 2024 01:31