Regija

Slovenska ‘Gorila‘ nezaustavljivo kroči ka osvajanju PFL-ovog turnira: Ekspresnim nokautom Nedoh je ušao u finale

Jakob Nedoh

 Screenshot (youtube, Pfl)
Fantastični 26-godišnji Slovenac posjeduje brutalnu nokautersku moć

Slovenac Jakob Nedoh (7-1-0) nezaustavljivo kroči ka osvajanju PFL Europe turnira! Fantastični Slovenac danas je nastupio u polufinalu PFL-ovog turnira, a još jednim ekspresnim nokautom izborio je finale europske varijante PFL turnira.

Nakon što je u prvom krugu nokautirao Riccarda Nosigliu nakon samo 48 sekundi borbe, Jakob Nedoh nokautirao je Anthonyja Salamonea nakon 95 sekundi. Francuz je dobro otvorio meč na domaćem terenu u Parizu, djelovao je brže i preciznije Nedoha te je nekoliko puta čisto pogodio slovenskog poluteškaša.

Nedoh ipak nije pretjerano paničario u takvoj situaciji i zapravo je tražio svoj osjećaj za distancu. Vrlo brzo ga je i pronašao, a prvim pravim udarcem blago je uzdrmao Salamonea. Bio je to prednji direkt kojim je nakratko poslao Francuza na tlo, ali neoprezno je Nedoh nasrnuo na Salamonea i Francuz je došao do rušenja. Ekspresno se Nedoh vratio na noge i shvatio je kako ima recept za nauditi domaćem borcu.

Ponovno je Nedoh pogodio prednjim direktom, ali odmah je vezao desnicu preko lijeve ruke svog protivnika i poslao je Salamonea na tlo. Odmah se vidjelo da se Francuz neće oporaviti, a Nedoh je stigao zadati još nekoliko udaraca prije nego se sudac odlučio na prekid.

Još jedna uvjerljiva pobjeda Jakoba Nedoha, a njegov nastup uživo su popratile zvijezde PSG-a među kojima se ističe Kylian Mbappe. Bez većih problema Nedoh je porazio domaćeg predstavnika, a poznato je i kada ćemo gledati Nedoha u finalu.

26-godišnja slovenska ‘‘Gorila‘‘ nastupit će 8. prosinca (12. mjesec) u Dublinu, a protivnik će mu biti Simeon Powell (9-0). Neporaženi engleski poluteškaš tijekom ovog turnira nije izgledao niti približno impresivno kao Nedoh. U prvom krugu porazio je Mohameda Aminea ‘‘submissionom‘‘ po isteku druge runde, a večeras je neuvjerljivo slavio protiv Daniela Ladera (3-2-0). Čak je i sam Powell priznao da je pružio nastup ispod svojih mogućnosti, a nedugo nakon Nedohove pobjede, Powell i Nedoh odradili su sučeljavanje unutar kaveza.

Pobjednik tog meča osvojit će glavnu nagradu u iznosu 100 tisuća dolara, a osim glavne nagrade, pobjednik će izboriti mjesto u sljedećoj sezoni PFL-ovog glavnog turnira. Sudeći po prva dva kola europske varijante turnira, Nedoh bi trebao biti favorit u finalu, a nadamo se da će otići do samog kraja te izboriti svoje mjesto u rosteru za iduću sezonu.

Linker
26. travanj 2024 18:29