Regija

Službeno je! Vlasto Čepo napada pojas u Oktagonu, očekuje ga nekadašnji Soldićev protivnik

Vlasto Čepo

 Instagram, Vlasto čepo
Nadamo se kako će Čepo pobijediti nezgodnog Kincla i uzeti mu pojas u srednjoj kategoriji, iako ga čeka dosta težak zadatak

Nedavno smo pisali kako je Vlasto Čepo prozvao nekadašnjeg Soldićevog rivala, Patrika Kincla, na borbu za pojas u Oktagonovoj srednjoj kategoriji, a od danas je informacija i službana – Vlasto Čepo na samom kraju ove godine dobit će priliku okititi se spomenutim pojasom!

Patrik Kincl je inače prvak srednje kategorije, a protiv Čepe će pokušati doći do svoje treće obrane titule. Radi se o odličnom borcu koji se 2021. godine na KSW 63 eventu borio protiv Roberta Soldića, a u trećoj rundi je slavio naš borac.

U trenutno posljednjem nastupu, Kincl je svladao Karlosa Vemolu nakon pet teških rundi, a to mu je bila prva obrana titule. Na tron srednje kategorije je zasjeo u devetom mjesecu prošle godine kada je laktom nokautirao Alexa Lohorea, tako da je pred njim sada novi izazov.

Što se tiče Vlaste, on nije nastupio od četvrtog mjeseca ove godine kada je tehničkim nokautom u drugoj rundi pobijedio Iona Taburcenaua, a pod okriljem Oktagona je odradio još jedan meč te je i u njemu ostvario pobjedu.

Nadamo se kako će Čepo pobijediti nezgodnog Kincla i uzeti mu pojas u srednjoj kategoriji, iako ga čeka dosta težak zadatak. Što se samog datuma tiče, radi se o 29.12. ove godine, a lokacija je O2 Arena u Pragu.

Vlasto, sretno!

Linker
06. svibanj 2024 02:29