Regija

Spahović poručio Fabjanu: ‘Bio si teški ‘no name‘ u borbi sa mnom, ta borba ti je stvorila ‘hype‘. Pobijedi me opet, evo ti ruka‘

Tomislav Spahović

 Screenshot (youtube, Podcast Inkubator)
Spahović je od tada u FNC-ovom kavezu ostvario dvije pobjede od čega jednu prekidom, tako da će sigurno biti zainteresiranih za još jedan meč između njega i Mirana Fabjana

Nakon punih osam godina bez borbe, Tomislav Spahović vratio se u kavez na FNC 14 priredbi u Sarajevu. Miran Fabjan bio je njegov protivnik, a vjerojatno ne treba previše objašnjavati što se dogodilo u kavezu, a tako i van njega. Bila je to velika stvar za regionalni MMA, a borci su dokazali kako imaju s čim zainteresirati publiku i privući gledatelje.

Nije tajna da su mnogi, pogotovo mlađi gledatelji, Mirana Fabjana otkrili upravo zbog tog meča. Sinoć je Spahović gostovao u Podcast Inkubatoru kod Marka Petraka gdje se dotaknuo upravo ove teme, a zatražio je i revanš protiv Fabjana jer, kako kaže, loš dan mu se ne može dogoditi dvaput:

‘‘Ja njegovu pobjedu ne umanjujem niti jedan posto. Da je Miran kvalitetan borac, naravno da jest. Miran je prije svega imao kickboks karijeru, je li tako? Ali, mora i on priznati, on je čovječe bio strogi ‘no name‘ u borbi sa mnom. On je imao dva meča prije mene, nitko za njega nije znao. Njegov meč sa mnom je bio njegov ‘big match‘. On je tu situaciju iskoristio maksimalno dobro. Od te borbe njemu je sve krenulo gore, a on u niti jednom momentu to nije priznao i rekao‘‘, započeo je Tomo.

‘‘On treba priznati da je njemu borba sa mnom napravila ‘hype‘. Da se on u Sarajevu borio s nekim trećim, ne bi nikakva priča bila njegova kao što je sada. Ja sam u to sto posto siguran i to svi kažu. Ja kažem svaka čast, iskoristio si priču, iskoristio si priliku i odlično, evo ti ruka. Bio si bolji tu noć, ali ja ne smatram da si bolji borac od mene‘‘, dodao je.

U nastavku intervjua dotaknuo se i revanša kojeg silno želi:

‘‘Pobijedi me opet i evo ti ruka. Ja kažem da više nemam što s tobom tražiti. Koliko boraca se bore pa rade jedan meč, pa drugi meč, pa budu 1-1, pa se radi čak i treći meč. Ako me dobiješ jednom, dobiješ me drugi put, ja tu više nemam što tražiti. Imao sam jednom loš dan, dva puta ne.‘‘

Ostaje nam čekati reakciju FNC-a, ali i samog Fabjana. Spahović je od tada u FNC-ovom kavezu ostvario dvije pobjede od čega jednu prekidom, tako da će sigurno biti zainteresiranih za još jedan meč između njega i Mirana Fabjana. Cijelo gostovanje u Podcast Inkubatoru možete pogledati ispod:

Linker
03. rujan 2024 08:32