Regija

(VIDEO) Miran Fabjan se oglasio: ‘De Castro ide na spavanje! Uzet ću ovaj pojas, ali čim ga uzmem...‘

Miran Fabjan

 Screenshot/Miran Fabjan Instagram
‘‘SloRocky‘‘ se oglasio putem društvenih mreža nakon službene FNC-ove potvrde da će zamijeniti ozlijeđenog prvaka teške kategorije

Maloprije smo pisali o tome kako je FNC 19 dobio novu glavnu borbu večeri. Miran ‘‘SloRocky‘‘ Fabjan uskočio je kao zamjena za ozlijeđenog Ivana Vitasovića koji je trebao braniti svoju titulu prvaka teške kategorije protiv Yorgana De Castra. Sada će bivši UFC i PFL borac De Castro ući u FNC-ov kavez nasuprot Fabjanu u borbi za privremenu titulu prvaka.

‘‘SloRocky‘‘ se javio putem Instagrama nakon službene objave FNC-a:

‘‘Kada smo došli danas ujutro u dvoranu, dobili smo vijest da je Ivan Vitasović otpao od meča. Katastrofa živa za Trojan i za Pulu, ali nema što, ja sam se odmah javio da uskočim kao zamjena. Sad smo tu, tako da 7. rujna u subotu borim se s De Castrom. Kupite karte, ima ih još tisuću, Arena je skoro pa rasprodana, imate danas ili još sutra da kupite karte.‘‘, rekao je Fabjan u videu.

‘‘De Castro ide na spavanje! Uzet ću ovaj pojas, ali odmah čim ga uzmem, dat ću ga našem prvaku.‘‘, izjavio je Fabjan u znak podrške ozlijeđenom prvaku Vitasoviću.

‘‘Riješit ću to u prvoj rundi!‘‘, zaključio je slovenski borac.

Fabjanovo obraćanje fanovima uoči FNC 19 priredbe u pulskoj Areni 7. rujna, pogledajte u videu ispod.

Linker
05. rujan 2024 12:17