Regija

Splitski ‘Pit Bull‘ organizira ljetni kamp: Cro Cop, Plazibat i Maslobojev ponudit će znanje polaznicima!

6. Kickboxing Summer Camp

 Pitbull Split
Jedan od najuspješnijih hrvatskih borilačkih klubova održati će još jedan kickboksački ljetni kamp

U Splitu će se od 6. do 13. kolovoza održati još jedna prava kickboxing priča. Naime, organizira se ljetni kamp u kickboxingu, sportu u kojem je Hrvatska u samom svjetskom vrhu. Posebna atrakcija kampa biti će dva naša velika borca, Mirko ‘‘Cro Cop‘‘ Filipović i Antonio Plazibat, te još jedna svjetska zvijezda Sergej Maslobojev. Dvojica slavnih boraca će sudjelovati u radu kampa, te nuditi svoje ogromno znanje polaznicima. Kamp organizira jedan od najpoznatijih i najuspješnijih borilačkih klubova u Hrvatskoj, splitski Pit Bull.

Zna se tko su i što su Mirko ‘‘Cro Cop‘‘ Filipović i Antonio Plazibat u svijetu kickboxinga. Obojica su osvajali K-1 Grand Prix tijekom svojih karijera. Mirko je uz kickboxing karijeru, izgradio još uspješniju MMA karijeru i jedan je od pionira kickboxinga i MMA-a na ovim prostorima.

image

6. Kickboxing Summer Camp

Pitbull Split

Antonio Plazibat trenutačno je daleko najveća borilačka zvijezda u Hrvata, zaštitni znak Gloryja, u subotu 17. lipnja boriti će se na ‘‘Glory: Collision 5‘‘ spektaklu koji će se održati u Rotterdamu. Plazibatov protivnik bit će Tariq Osaro, a pobjednik će se ove jeseni boriti za naslov teškaškog prvaka Gloryja protiv Rica Verhoevena. Sergej ‘‘Kuvalda‘‘ Maslobojev litavski je kickboksač, bivši Gloryjev prvak u poluteškoj kategoriji i trenutno jedan od najboljih kickboksača na svijetu.

U Splitu se svake godine održava ovaj sjajni kamp, ovo je već šesti, a svi polaznici za njega imaju samo riječi hvale. Miks sjajnog borilačkog iskustva s ljepotama našeg Splita i mora, dobitna su kombinacija za sve zaljubljenike u borilački sport. Ogromno zanimanje vlada za splitski ljetni kamp, ali broj sudionika je ograničen. Zato je bolje požuriti s prijavom koja traje zaključno do 25. lipnja. Prijaviti se možete klikom na LINK, a na putem linka možete saznati i sve ostale informacije o ovom sjajnom ljetnom kampu. (do)

Linker
13. travanj 2024 13:56