Regija

Šteta! Radi korona virusa otkazan odličan event u Osijeku s Milinkovićem i Tadijanovom!

Bilić-Erić FN
 Plakat
25. travnja smo trebali gledati novo izdanje tradicionalne borilačke priredbe "Bilić-Erić Fight Night", devete po redu. Nažalost, radi pandemije korona virusa i zabrane okupljanja u zatvorenim prostorima, organizatori su bili primorani otkazati već najavljeni event u Športskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku.

Šteta, jer već službeni plakat otkriva da bi priredba zasigurno bila vrlo zanimljiva i kvalitetna. Organizatori su najavili ukupno devet mečeva, šest u kicboxingu i tri prema pravilima slobodne borbe.

Kicboxing dio bi podrazumijevao obračune hrvatskih i srpskih boraca, a nastupio bi i viceprvak svijeta u K1 disciplini i nedavni izazivač za WAKO Pro europski naslov, Andrej Kedveš.

No, prave poslastice za Osječane su bile rezervirane za slobodnu borbu i imena koja bi nastupila. U glavnom meču večeri bi gledali najboljeg osječkog MMA borca Sašu Milinkovića. Na rasporedu je bio i povratak nakon tri godine pauze za Ivicu Tadijanova, ali i nastup Osječanina Luke Sumića.

Za sada nije poznato je li event potpuno otkazan ili se radi samo o odgodi. To će vjerojatno ovisiti o trajanju pandemije i vremenu koje će biti potrebno da se stanje normalizira, a sportske priredbe ponovno počnu održavati.

Službeni plakat
Bilić-Erić Fight Night 9

Linker
03. svibanj 2024 16:38